İstenmeyen Kıllıra, Tüylere Evde Bitkisel Çözüm Varmıdır ?
-
Özellikle ense kısmımdaki tüylerim mutasyona uğramış, kalınlaşmış ve saçlarıma ayak uydurmuş durumda. Ense, göğüs ve alt karın kısımları ile ilgili ( bu bölgeler çoğalabilir; bel, sırt, omuz başı, bacaklar gibi..) evde hazırlanabilecek veya eczaneden temin edilebilecek ilaç veya tarifleri merak ediyorum...
-
valla ne yalan söliyim , gögüs için bende merak ediyorum :D
-
Erkek dediğinin döşü kılllı olacak diyordu ya teyze :F
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Erkek dediğinin döşü kılllı olacak diyordu ya teyze :F
terletiyor yazın be teyze :D -
2 fincan esmer toz şekeri, çeyrek fincan suyu ve çeyrek fincan taze sıkılmış limon suyunu uygun bir küçük tencerede kısık ateşte pişirin. Malzemelerin yanmaması için pişirirken sürekli karıştırın. Esmer toz şekerin tamamı eriyip karışım kahverengi bir sıvıya dönüşünce ateşi söndürün. Ağdanızı biraz soğuttuktan sonra kullanabilirsiniz. Ayrıca daha sonraki ihtiyaçlarınızda kullanmak amacıyla ısı geçirmez bir kapta hazırladığınız ağdayı saklayabilirsiniz.
valla dostum nette arattım şöyle bir şey çıktı belki işine yarar
-
Asosyal bunu yazdı:
2 fincan esmer toz şekeri, çeyrek fincan suyu ve çeyrek fincan taze sıkılmış limon suyunu uygun bir küçük tencerede kısık ateşte pişirin. Malzemelerin yanmaması için pişirirken sürekli karıştırın. Esmer toz şekerin tamamı eriyip karışım kahverengi bir sıvıya dönüşünce ateşi söndürün. Ağdanızı biraz soğuttuktan sonra kullanabilirsiniz. Ayrıca daha sonraki ihtiyaçlarınızda kullanmak amacıyla ısı geçirmez bir kapta hazırladığınız ağdayı saklayabilirsiniz.
-----------------------------Deneyelim bakalım sonuçlarıyla geri gelicem :)
-
ağda ,)
-
NaZi_ bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------Deneyelim bakalım sonuçlarıyla geri gelicem :)
yada gelemicen :D -
irwa bunu yazdı:
ağda ,)
-----------------------------kücük kutular kesmez bizi 2-3 kglık bidon varmı:D
-
veet diye bir ürün vardı tü dökücü krem sprey falan reklamlarda ccıkıyordu, onu dene dicem ama nasıl alıcan cok merak edıyorum ;)
-
lazer epilasyon :) bende yaptirabilirim yanak kisimlarina. jileti fazla kaydirinca cikiyo ayrica enselere bende dusunuyorum , gerci enseler o kadar kotu degil. hepsi dingil berberin yuzunden . 7 yasinda enselere ustura vurunca boyle oldu :S