folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstenmeyen Kıllıra, Tüylere Evde Bitkisel Çözüm Varmıdır ?

İstenmeyen Kıllıra, Tüylere Evde Bitkisel Çözüm Varmıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Özellikle ense kısmımdaki tüylerim mutasyona uğramış, kalınlaşmış ve saçlarıma ayak uydurmuş durumda. Ense, göğüs ve alt karın kısımları ile ilgili ( bu bölgeler çoğalabilir; bel, sırt, omuz başı, bacaklar gibi..) evde hazırlanabilecek veya eczaneden temin edilebilecek ilaç veya tarifleri merak ediyorum...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

valla ne yalan söliyim , gögüs için bende merak ediyorum :D

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Erkek dediğinin döşü kılllı olacak diyordu ya teyze :F

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------

Erkek dediğinin döşü kılllı olacak diyordu ya teyze :F

terletiyor yazın be teyze :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

2 fincan esmer toz şekeri, çeyrek fincan suyu ve çeyrek fincan taze sıkılmış limon suyunu uygun bir küçük tencerede kısık ateşte pişirin. Malzemelerin yanmaması için pişirirken sürekli karıştırın. Esmer toz şekerin tamamı eriyip karışım kahverengi bir sıvıya dönüşünce ateşi söndürün. Ağdanızı biraz soğuttuktan sonra kullanabilirsiniz. Ayrıca daha sonraki ihtiyaçlarınızda kullanmak amacıyla ısı geçirmez bir kapta hazırladığınız ağdayı saklayabilirsiniz.

valla dostum nette arattım şöyle bir şey çıktı belki işine yarar

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

2 fincan esmer toz şekeri, çeyrek fincan suyu ve çeyrek fincan taze sıkılmış limon suyunu uygun bir küçük tencerede kısık ateşte pişirin. Malzemelerin yanmaması için pişirirken sürekli karıştırın. Esmer toz şekerin tamamı eriyip karışım kahverengi bir sıvıya dönüşünce ateşi söndürün. Ağdanızı biraz soğuttuktan sonra kullanabilirsiniz. Ayrıca daha sonraki ihtiyaçlarınızda kullanmak amacıyla ısı geçirmez bir kapta hazırladığınız ağdayı saklayabilirsiniz.

Deneyelim bakalım sonuçlarıyla geri gelicem :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ağda ,)

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

Deneyelim bakalım sonuçlarıyla geri gelicem :)

yada gelemicen :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

irwa bunu yazdı:

ağda ,)

kücük kutular kesmez bizi 2-3 kglık bidon varmı:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

veet diye bir ürün vardı tü dökücü krem sprey  falan reklamlarda ccıkıyordu, onu dene dicem ama nasıl alıcan cok merak edıyorum ;)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

lazer epilasyon :) bende yaptirabilirim yanak kisimlarina.  jileti fazla kaydirinca cikiyo ayrica enselere bende dusunuyorum , gerci enseler o kadar kotu degil. hepsi dingil berberin yuzunden . 7 yasinda enselere ustura vurunca boyle oldu :S

Toplam Hit: 8462 Toplam Mesaj: 52