İstiklal Marşı Ayakda Dinlenir(!)
-
http://www.youtube.com/watch?v=lZ-2Qi4qsAc
Dünyanın en büyük devrimcisi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve SİLAH ARKADAŞLARINI ve de MEHMET AKİF ERSOYU huzurlarınızda saygıyla selamlıyorum...
-
Bunu daha öncede izlemiştim.
Bizim bazı milletvekillerimizin bile söyleyemediği Marşımızı ezbere söylüyo..
-
hepsi de kalkmış ayağa gerçekten helal olsun
-
vay be helal olsun adama.
-
helal...
da konu başlıgı olmamış :/ " (!) " bunn anlamını biliyon mu ?
-
Güzel bişey ...
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------helal...
-----------------------------bi anlama geldigini bilmiyorum...sadece konju başlıgına dikkat çekmek için...ve ünlem sonuçta bağırma haykırma vs. bildirir...ben gerçek anlamına bakarım..
ama merak ettim bahsetdiğin anlamı?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------helal...
-----------------------------bi anlama geldigini bilmiyorum...sadece konju başlıgına dikkat çekmek için...ve ünlem sonuçta bağırma haykırma vs. bildirir...ben gerçek anlamına bakarım..
ama merak ettim bahsetdiğin anlamı?
-----------------------------
Alay hade len oradan böyle şeymi olur vs. anlamı var ...Olay gerçekten ilginç kanında Türklükmü var hadi okuyosun zorla bir de ayağa kalkdırarak okuması gerçekten çok ekilyici..
-
Ya hakikeketen bravo adama yaaa olağnüstü çok duygulandım birde milleti ayağa kaldırıyor harika harika harika :D
-
Video için teşekkürler , daha önce izlemiştim. Yalnız "Ayakta" olacak ;)
-
hocam tabi ki ayakta dinlenecek oturarak dinlenmez bu marş milletimizin bağımsızlık marşı bu marş ve bayrak bizim herşeyimiz boşuna mı askerlerimiz şehid oluyor arkadaşlar lütfen istiklal marşını duyduğunuzda yürürken durun kısacası tüm işlerinizi bırakın ve saygı duruşunda durun ve marşı beraberce söyleyin bunu tümk TÜRK halkından rica ediyorum. . . .