folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder (İyzilink İle Öde )Kaçırılmayacak Fırsat News'li Siteden Sadece 50 TL

(İyzilink İle Öde )Kaçırılmayacak Fırsat News'li Siteden Sadece 50 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Olay ne hocam? :d

sana 50 lira veriyoz site en yukarda mı çıkıyor googleda?

ban man olayları oluyor mu sonra? Sağlam bir site hazırlıyorum.

kaç anahtar kelime seçebiliriz? Unique bi kelime mi bulmamız lazım?

detay verebilirsen sevinirim.

En yukarıda çıkmıyor ama girilen başlıkta üst sırada yer alıyor, referanslarım var sitede pırlanta kelimesini aratarak bir kaç tane örnek yazıyı inceleyebilirsiniz

Sizi yada işinizin tanıtım yazısını haber sitemizde yayınlayarak haberinizi yapıyoruz. haberson.net adresinde kalıcı olarak tanıtım yazınızı yayınlatarak google üzerinde kalıcı haberiniz olsun.

Google üzerinde bir haber sitesinde sizin yada işinizin haberinizin olması google üzerinde görünürlüğünüzü arttırarak müşterilerinizin ve google'un güvenini kazanarak kalıcı bir reklam fırsatı kazan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

makaleyi haber şeklinde mi yazmak daha iyi hocam ? yoksa seo makalesi tarzında mı ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı

En yukarıda çıkmıyor ama girilen başlıkta üst sırada yer alıyor, referanslarım var sitede pırlanta kelimesini aratarak bir kaç tane örnek yazıyı inceleyebilirsiniz

Sizi yada işinizin tanıtım yazısını haber sitemizde yayınlayarak haberinizi yapıyoruz. haberson.net adresinde kalıcı olarak tanıtım yazınızı yayınlatarak google üzerinde kalıcı haberiniz olsun.

Google üzerinde bir haber sitesinde sizin yada işinizin haberinizin olması google üzerinde görünürlüğünüzü arttırarak müşterilerinizin ve google'un güvenini kazanarak kalıcı bir reklam fırsatı kazan

eyw hocam teşekkürler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

makaleyi haber şeklinde mi yazmak daha iyi hocam ? yoksa seo makalesi tarzında mı ?

Se makalesi tarzında olursa daha iyi olur hocam. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Sosyal medya onay sürecine yardımcı olur.

Google üzerinde bir haber sitesinde sizin yada işinizin haberinizin olması google üzerinde görünürlüğünüzü arttırarak müşterilerinizin ve google'un güvenini kazanarak kalıcı bir reklam fırsatı kazanın.
    Referans ve daha detaylı bilgi için lütfen bu mesajı yanıtlayınız.

Toplam Hit: 2372 Toplam Mesaj: 16
tanıtım