(İyzilink İle Öde )Kaçırılmayacak Fırsat News'li Siteden Sadece 50 TL
-
joe_black bunu yazdı
Olay ne hocam? :d
sana 50 lira veriyoz site en yukarda mı çıkıyor googleda?
ban man olayları oluyor mu sonra? Sağlam bir site hazırlıyorum.
kaç anahtar kelime seçebiliriz? Unique bi kelime mi bulmamız lazım?
detay verebilirsen sevinirim.
En yukarıda çıkmıyor ama girilen başlıkta üst sırada yer alıyor, referanslarım var sitede pırlanta kelimesini aratarak bir kaç tane örnek yazıyı inceleyebilirsiniz
Sizi yada işinizin tanıtım yazısını haber sitemizde yayınlayarak haberinizi yapıyoruz. haberson.net adresinde kalıcı olarak tanıtım yazınızı yayınlatarak google üzerinde kalıcı haberiniz olsun.
Google üzerinde bir haber sitesinde sizin yada işinizin haberinizin olması google üzerinde görünürlüğünüzü arttırarak müşterilerinizin ve google'un güvenini kazanarak kalıcı bir reklam fırsatı kazan -
makaleyi haber şeklinde mi yazmak daha iyi hocam ? yoksa seo makalesi tarzında mı ?
-
Aress bunu yazdı
En yukarıda çıkmıyor ama girilen başlıkta üst sırada yer alıyor, referanslarım var sitede pırlanta kelimesini aratarak bir kaç tane örnek yazıyı inceleyebilirsiniz
Sizi yada işinizin tanıtım yazısını haber sitemizde yayınlayarak haberinizi yapıyoruz. haberson.net adresinde kalıcı olarak tanıtım yazınızı yayınlatarak google üzerinde kalıcı haberiniz olsun.
Google üzerinde bir haber sitesinde sizin yada işinizin haberinizin olması google üzerinde görünürlüğünüzü arttırarak müşterilerinizin ve google'un güvenini kazanarak kalıcı bir reklam fırsatı kazaneyw hocam teşekkürler.
-
furkiak bunu yazdı
makaleyi haber şeklinde mi yazmak daha iyi hocam ? yoksa seo makalesi tarzında mı ?
Se makalesi tarzında olursa daha iyi olur hocam.
-
Sosyal medya onay sürecine yardımcı olur.
Google üzerinde bir haber sitesinde sizin yada işinizin haberinizin olması google üzerinde görünürlüğünüzü arttırarak müşterilerinizin ve google'un güvenini kazanarak kalıcı bir reklam fırsatı kazanın.
Referans ve daha detaylı bilgi için lütfen bu mesajı yanıtlayınız.