folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzleyen Kazanıyor ?

İzleyen Kazanıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

http://www.reklamizlekazan.com

günde 12 ytl  dümen. :)

ben  üye oldum   

örneğin..

180 000  e  100  kontör verıor misal.

günde 1-  1 buçuk saat falan  uğraştıın zaman  1 ayda tam  180 000  civarı bi puana ulaşıorsun  ha ama diğer  int.  promosyon hediye  sitelerine göre daha ii.

reklam izlıorsun  ufkun genişliyor. :D

benim  15  bin puan  olmuştum  biıraktım sınavlar var diye  int. falan gezinirken açıorum  bar doluyor.

reklam  bitincede şifre çıkıor onu yazıp postalıorsun..  en azından kontör  param  çıksın diyenler  günde 1 saat  uğraşabilir.

günde  6-7  saat  uğraşıp ben para kazanmak istiyorum dien olursa da bişe diyemem.

şurasıda sanal mağzası

http://beta.reklamizlekazan.com/pages/magaza/

RP:18*10 000=180 000 puan

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

seriouserror bunu yazdı:
    -----------------------------
    Seastar bunu yazdı:

Ben daha önce duymuştum .  Ne kadar doğrudur bilemem ama adamların kazancını hesap edersek size ayda 60 YTL verirse bişey kaybetmezler. Aylık 60 YTL'ye ihtiyacı olan varsa üye olsun denesin derim. Video izlettirdiklerine göre kotalı kullanıcılar hiç bulaşmasın bence :)

----------------------------

dikkat ettim de ellerinde 30-35 reklam var. yani 30-35 reklamı zaten görüosun. her reklamı bir kez kotanı düşürür. bir reklamı 20 reklam içinde en az 1-2 kez izliosun. kotaya o kadar düşman olduğunu sanmıorum. reklamlar zaten ara belleğe alınıo. 1 reklamı 2. kez izlediğin zaman zaten hafızadan gelio.

aynı reklamı  günde 2 defa izlediğin zaman 1 ine  puan  verıor..

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu tip şeylere kanmayın nedenini ise kendinizi reklamveren yerine koyun

reklamveren reklamı verirken etkileyecek kullanıcının doğal yollardan olmasını seçer yani zora ki reklam izlemek iki tarafa da yaramaz.

internette böyle şeyler yıllardır var ve  hiçbirinin de sonu gelmedi doğru dürüst para alan da göremedim ben sizi kullanıyorlar resmen

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    http://www.trios.com.tr/ bunlar yaptıysa burayı site nerde yok :| var bunda da bişey ya inat değil mi üye odum işte.. zaaaten kimlik nosuna ve hesap numarasını elini kolunu sallayan ulaşabiliyo varsada daha kolay olur :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 2188 Toplam Mesaj: 15