folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder İzmir Ege Üniversitesi Çalışan Yada Okuyan Muridler.. Yardım Lazım

İzmir Ege Üniversitesi Çalışan Yada Okuyan Muridler.. Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

arkadaşlar benim hatun ile ilgili bir durum var bu konuda ege üniversitesinde okuyan yada çalışan muridlerin yardımını ihtiyacım var.benim hatun şuan izmirde sanırım ege üniversitesi araştırma hastanesinde....emin değilim ama sanki öyle hatırlıyorum.hatta bornovodaymış bu hastanede....ben izmire gelmek istiyorum onu görmeye fakat ne nerdedir nasıl gidilir daha önce hiç izmir maceram olmadığı için bilmiyorum.Bunun içinde gitmeden tam olarak öğrenim ki ona göre hazırlıklarımı yapım dedim...

bu konuda bilgi edinebilecek arkadaşımız varmı acaba...kaldığı polikinik,kat,oda,yatak numarasına kadar :D yengesine felan soruyorum hastalığını tam olarak sölemiyorlar ama o kadar çok ortak noktamız varki oda beli ile ilgili bir amelyat geçirmiş buda 3. ve yine bel ile ilgili olduğunu düşünerekten ortepedi kliniği olarak tahmin ediyorum ama tam emin değilim...

şimdi nasıl bir yolunu bularak bu işi çözebiliriz...!

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yakın arkadaşım ege tıpta. okul kapandı ama sorarım yinede. pm at hatunun bilgilerini

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

izmire geldiğinde otobüs zaten daha otogara gitmeden manisa kavşağında inebilirsin (ege üni girişidir aynı zamanda ama ege üni hastanesine uzak burası) burdan taksiyle bornova metroya gelceksin yada başka ulaşımla ben yürüyorum genelde pek gitmediğim için zaten neyse bornova metroda ege üni girişinden sağa git biraz daha büyük bi kapı var ordan ege üni hastanesini görürsün tabi aradığın buysa

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

dostum otobüsle gelirsen otogardan ege üniversite hastanesine direkt otobüsle geçebilirsin şu an numarasını hatırlamıyorum ama borova üni. hastanesininden geçen belediye otobüsü nerden kalkıo diye sorduğunda mutlaka yardımcı olurlar.

2. şık uçakla gelirsende direkt havaalanından banliyo tren var oda halkapınar durağında aktarma yaparak metroya geçiyorsun ve bornova (son durak) durağında iniyorsun zaten orda hastane nerede diye kime sorsan yardımcı olur çok yakınında iniyorsun öğrenmek istediğin bişi olursa yardımcı olurum..

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

izmire geldiğinde otobüs zaten daha otogara gitmeden manisa kavşağında inebilirsin (ege üni girişidir aynı zamanda ama ege üni hastanesine uzak burası) burdan taksiyle bornova metroya gelceksin yada başka ulaşımla ben yürüyorum genelde pek gitmediğim için zaten neyse bornova metroda ege üni girişinden sağa git biraz daha büyük bi kapı var ordan ege üni hastanesini görürsün tabi aradığın buysa

adam muglada aydın yolundan gelıyor :D ne manısa kavsagı

otogarda ınersen servısler var bornova servısınde ın .Kı sana belıyle ılgılı bır durumvarsa kadındsal bır hastalıgı vardır demektır.Ne oldugunu soylemeyıp beliyle ılgılı bır durum varsa dusun bıraz demi.Bornovada bir kaç tane hastane var şifada olabilir telefon et önce hastaneye hangı bolumde olabılıecegını lıste yap ara hastaneyı sor.

Ama söylemıyorlarsa gıtme bosuna demekkı bılmenı ıstemedıklerı bır durum var .Ölüm kalım cok cıddı bırsey olsa haberın olurdu rahat ol

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Ask-Acisi-Ceken-Hatunlarin-Ruh-Hali-Ve-Onu-Bulundugu-Durumdan-Cikarmak-140100/

bu   o mu ?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

geçmiş olsun.. izmirde indiğinde garajda dahil olduğun otobüs firmalarının servisleri ege üni hastanesinden geçer.. yada garajda alt katta dolmuşların geçtiği yerde alparslan yeni garaj dolmuşuna binersin hastanenin orda inersin.. walla yaz okuluna gidene kadar bi daha gitmicem izmire yoksa yardımcı olurdum..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Ne zaman geliyorsun???

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kardeşim Ege Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan bir komşum var, ona sorayım şimdi. Ama onun haricinde de 0 232 444 1 343 numarasnı arayıp santraldan danışmayı veya hasta yatış birimini istemen ve onlara kızın adını soyadını verip böyle bir hastanın hastanede yatıp yatmadığını, yatıyorsa hangi bölümde yattığını öğrenebilirsin.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

off gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum işler biraz karışık...aynen o konudaki hatun işte...şimdi gitsem annesi babası sıkıntı yaratacak sen kimsin diye göremeden geri gelicem....amk şöyle geniş çevre olucak planım hazır aslında da yokki izmirde öle bi çevremiz...

aradım hastaneyi tam 4 defa sordum amk en sonunda benim hatunun isminde plastik cerahide yatan birinin olduğunu söylediler ama gedizliymiş ne iş anlamadım..en azından bi çeçek gönderirim diyorum ama bklm daha bi karar veremedim bu akşam zıçana kadar bi içimde kusarken aklıma gelir bişiler mutlaka :D 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ricin bunu yazdı:

off gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum işler biraz karışık...aynen o konudaki hatun işte...şimdi gitsem annesi babası sıkıntı yaratacak sen kimsin diye göremeden geri gelicem....amk şöyle geniş çevre olucak planım hazır aslında da yokki izmirde öle bi çevremiz...

aradım hastaneyi tam 4 defa sordum amk en sonunda benim hatunun isminde plastik cerahide yatan birinin olduğunu söylediler ama gedizliymiş ne iş anlamadım..en azından bi çeçek gönderirim diyorum ama bklm daha bi karar veremedim bu akşam zıçana kadar bi içimde kusarken aklıma gelir bişiler mutlaka :D 

Komşuyla konuştum dışarıdan 3. kişilere bilgi veremiyorlarmış. Ancak hastane personelinden biri ile irtibata geçersen olurmuş vs vs... aklından ne geçiyor bilemem ama eğer gelecek olursan bir ayar veririz. Elimizden ne geliyor bilmiyorum ya da ne yapabiliriz muamma, ancak elimizden geldiğinde dilimizden döndüğünce birşeyler yaparız. Sen bugün içinde ki cenabetten kurtul, istihareye yat yarına kadar düşün öyle cevap ver...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 2268 Toplam Mesaj: 17