İzmir Konak - Tarhan GSM Hk.
-
İzmir konakta oturan arkadaşlar mutlaka vardır belkide o firmadan tel alan bile...
Arkadaşlar firma nasıldır güvenilir mi ?
Salı günü z5 premium alıyorum 1 tane nette en ucuz 2400 ( 3-4 gün önce 2100 dü) orada 2k https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-tarhn-gsmden-xperia-z5-premium-sifir-kapali-kutu-2-yil-garantili-332470130/detay
1 tanede z1 alıcam oda nette 600-800 orada kampanya varmış 380 lira https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-tarhan-gsm-meydan-da-kampanya-sony-xperia-z-sadece-379-tl-328879652/detay
Firma güvenilir diyorsanız gidip elle alırım bodrumdayım kuzen her hafta ürün almaya gidiyor izmire onla gidip alacağım
-
ÜÇYOL -
hipokondriyak bunu yazdı
ÜÇYOL hocam izmirde bildiğim tek uzak durulması gereken yer şirinyer / yeşildere ÜçYol nedir bilmiyorum maalesef biraz açarmısınız ?
-
Uzak dur kardeşim. Betonyola yakın yer sanırım orası.
-
:) Üçyol - betonyol taraflarında bir sorun yoktur semt olarak ahalisi olarak yani, tarhan'ın yerini de biliyorum onun alt sokakları altıntaş biraz eh iştedir fakat gece girip tek başına yürüyebileceğiniz yerler bir sorun yok amına koyayım abartmayın.
O telefoncuyu da orada yıllardır görürüm ama bilmiyorum.
-
Vac bunu yazdı
betonyolda oturuyorum kardeşim ne gördün bizim buralarda ??
-
RimPalace bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
ÜÇYOL hocam izmirde bildiğim tek uzak durulması gereken yer şirinyer / yeşildere ÜçYol nedir bilmiyorum maalesef biraz açarmısınız ?
Sirinyerin nesi varmis amk .
Konak yazmissin konak degil hatay ucyol orasi.
Semt olarak.bir skntisi yoktur .
Telefoncular cankaya da olur genelde. Devamini yazacaktim da yazmadim hatirlamyrm.yarim.kaldi.yazarken
-
qenocide bunu yazdıVac bunu yazdı
Diyarbakır li murat abiye selamlar.
-
qenocide bunu yazdıVac bunu yazdı
Tefeciden , torbacıdan ,kaçakçıdan başka bi bok varmı betonyolda dostum bana söylesene
-
Dostum bahsettiğin telefoncu evime 5 dakika uzaklıkta. Uzun süredir bu mevkideler ve müşterisi olan bir yer.
Bir kere telefona kırılmaz jelatin taktırmıştım. Başka da alışverişim olmadı. O yüzden aslında kendin gelip görmende fayda var diye düşünüyorum.
-
Hanlamıyorym . 2000 tl vericem ama ne olduğu belli olmayacak . Bana göre değil . 2500 öder bildiğim yerden alırım . Çünkü 2000 giderse bana koyar.