İzmir’De Agria Cinsi Patates Satan Yer Varmı?
-
Aldığımız bütün patatesler yemeklik kızartmalık değil yumuşak yumuşak oluyor.
Agria cinsi patates kızartmalık oluyormuş sanırım.
-
ben Feast Patates İnce Çubuk alıyorum (mavili olan paket). airfryde baharatlıyıp yapıyorum enfes oluyor. illa kendim soyayım dilimleyim derdin yoksa buna bakabilirsin
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Araştırmacı bir kişi olduğum için hemen baktım. Evet bu tür kızartmalık ve cipse uygun patatesmis. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Haaa senin ilk sorunun cevabını bilmiyorum. Zaten markete yada pazara gidip baktığında, orta ila büyük boyutlarda, düzgün ve oval şekilli patates bu türe aittir. Kabuk rengi sarıdan kahverengiye kadar değişir.
Burası cokomelli, orta ile büyük boyutlarda albenisi olan patates işte. Ha içinin renginin sarı olmasına dikkat et. Bazı türlerin içi beyaz oluyor. Bunların da tadı bana göre güzel değil. Tabi bu tat meselesi sana bana göre değişir.
-
bildiğimiz pazar patatesi değil mi bu...
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Hocam bazı pazar tezgahları hususi olarak surekli bu patetesi satar. Müşterileri de sabittir hep ayni tezgaha gelir biraz pahalı satmasına rağmen.
Kartalda böyle bir tezgah tarif edebilirim sana ama muhtemelen uzaksindir pazarcılara sormanı öneririm.
-
Dünya çeşit patates var bu agria kızartmalıkta bir numara diye söylediler
normal pazardan aldıklarımızın bununla alakası yok maalesef
-
ödemiş patatesten iyi miymiş bu agria
-
DaSpOnGe bunu yazdı
ben Feast Patates İnce Çubuk alıyorum (mavili olan paket). airfryde baharatlıyıp yapıyorum enfes oluyor. illa kendim soyayım dilimleyim derdin yoksa buna bakabilirsin
Palm yağı bunu beğendi
-
korkarabatak bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Hocam bazı pazar tezgahları hususi olarak surekli bu patetesi satar. Müşterileri de sabittir hep ayni tezgaha gelir biraz pahalı satmasına rağmen.
Kartalda böyle bir tezgah tarif edebilirim sana ama muhtemelen uzaksindir pazarcılara sormanı öneririm.
Muhtemelen uzak değil, uzak :D
Konu başlığında İzmir'de demiş ya hocam :)))
-
cuneyd bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Muhtemelen uzak değil, uzak :D
Konu başlığında İzmir'de demiş ya hocam :)))
İzmir diye mi sormuş :D
Kartalım ayni izmir gibi güzel ondan çağrışım yaptı demek ki :)
-
ŞUHUT kızarmalık güzel olur
ödemişin yemeği közü