İzmir’De Kargo Dağıtımı Yapacak Personel Aranıyor
-
Selamlar,
İzmir Bornova civarı yada yakın ilçelerinde kargo dağıtımı yapacak personel aranıyor.
Ekol Lojistiğe bağlı Kolay Gelsin kargo firması bünyesinde kargo dağıtımı yapılacak.
En ağır kargo 20kg en uzun 120 cm. Haricinde daha büyük yada daha ağır kargolar yok.
Ford Custom Aracı ile B sınıf ehliyeti olan SRC 4 ve Psikoteknik Belgesi olan personel ihtiyacı var.
Tesise ve Ev arası zimmetlenen araç ile gidip gelecek. Şahsi işler için kullanım yasak.
Çalışma günleri ve saatleri;
Pazar ve Resmi tatiller hariç her gün öğlen 11 de başlayıp kargo bitişi paydos olarak gerçekleşiyor.
Bölge olarak firma 1 ilçe 2 mahalle belirleyecek ve sadece oralara dağıtım uygulanacak.
Maaş 3.000 TL + SGK + Dağıtılan paket başı 0,50 Kuruş Prim.
Teşekkürler
-
Kolay gelsin Amazon'a mı ait bilmiyorum ama çok iyi çalışıyorlar. Beğeniyorum.
-
bu firmanın daha kargoyu 1 gün geciktirdiğini görmedim geltirecekleri gün hem mesaj atıyorlar hem arıyorlar hemde komşuya falan bıraktırmak için link vs mevcut gerçekten mükemmel
-
cuneyd bunu yazdı
Amazonun TR kargo dağıtım işlerini aldılar. Bununla beraber daha bir çok kurumsal şirketler mevcut.
-
İşbaşvurusu için iletişim bilgisi var mı
-
enes bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Amazonun TR kargo dağıtım işlerini aldılar. Bununla beraber daha bir çok kurumsal şirketler mevcut.
İşlerini çok iyi yapıyorlar.
-
cappuccino bunu yazdı
İşbaşvurusu için iletişim bilgisi var mı
Pm den yolladım hoca
-
hocam başvuru için pm alabilir miyim
-
hocam bizim arkadaş var da scr belgesi yok ama düşünürsen pm at genç bir arkadaş kendisi
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
bu firmanın daha kargoyu 1 gün geciktirdiğini görmedim geltirecekleri gün hem mesaj atıyorlar hem arıyorlar hemde komşuya falan bıraktırmak için link vs mevcut gerçekten mükemmel
Gecen prime dayde kargom vardi ben gittim buldum adami yoksa gelmicektim diodu :)
Benim dagitim bölgesine yakindi yakaladım herifi
Su an en iyi teslimat firmasi Trendyol express
Orada calistigim icin değil olani soyluyorum tabi bu musteri icin iyi, bize yani kuryelere olmek var donmek yok diolar kac kargo olursa olsun o gun bitmek zorunda o kargo
-
Yorum atan ve yazan arkadaşlara dönüş yaptım. İlgilenen olursa yardımcı olabilirim.