Javascript Tarih Düzenleme Yardım
-
var dateStr=document.getElementById("dtServisTarihi_I").value; var periodStr=document.getElementById("HiddenCariPeriyot").value; var parts = dateStr.split(".") var d = new Date(parts[2], parts[1] - 1, parts[0]) d.setMonth(d.getMonth() + parseInt(periodStr)); document.getElementById("dtServisTarihi_II").value=d;
Burada d yi yazdırırken uzun tarih formatı ile yazdırıyor. get metodlarıyla gün ay yıl çekip istediğin formatta yazdırabilirsin veya moment i kullanabilirsin hocam
-
garga bunu yazdıAsayisci bunu yazdı
moment denen zamazingoyu da deneyim. ay eklemesi yaparken saçma bir şekilde. güne ekliyor. ortaya 07.22.2020 gibi bir şey çıkıyor.
Abi aya ekleyince gune ekliyorsa o zaman gune ekle oda aya ekleyecektir... Denedinmi ?
denedim dostum denedim saçma sapan bir tarih çıkıyor.
javasript ne berbat birşeymiş. işi kod tarafında çözmeyi düşünüyorum.
fakat bu sefer sayfa postback oluyor. sayfa yeniden load oluyor.
-
Yazilimci bunu yazdı
var dateStr=document.getElementById("dtServisTarihi_I").value; var periodStr=document.getElementById("HiddenCariPeriyot").value; var parts = dateStr.split(".") var d = new Date(parts[2], parts[1] - 1, parts[0]) d.setMonth(d.getMonth() + parseInt(periodStr)); document.getElementById("dtServisTarihi_II").value=d;
Burada d yi yazdırırken uzun tarih formatı ile yazdırıyor. get metodlarıyla gün ay yıl çekip istediğin formatta yazdırabilirsin veya moment i kullanabilirsin hocam
:DDDD
Umutların bir bir tükendiği anda son dakka golü attık resmen..
teşekkürler hocam.
var dateStr = document.getElementById("dtServisTarihi_I").value; var periodStr = document.getElementById("HiddenCariPeriyot").value; var parts = dateStr.split(".") var d = new Date(parts[2], parts[1] - 1, parts[0]) d.setMonth(d.getMonth() + parseInt(periodStr)); var z = moment(d).format('DD.MM.YYYY') document.getElementById("dtSonrakiPeriyotTarihi_I").value = z;
-
Oh be valla bende rahatladim :D
Haha.
@Asayisci hadi rast gele, @Yazilimci Helal Olsun.
-
garga bunu yazdı
Oh be valla bende rahatladim :D
Haha.
@Asayisci hadi rast gele, @Yazilimci Helal Olsun.
siz dua edin benim şu web arayüz bir an önce bitsin de winform çalışmaya devam edeyim.
yoksa bu tarz saçma topicleri çok görürsünüz daha :)))
-
sorunum kısmi olarak hala devam ediyor.
javascript ile yaptırdığım işlemleri kayıt esnasında alamıyorum.
örnek hesaplama yaptırıyorum.
Satış Tutar
Peşinat
Kalan Bakiye şeklinde..satıştan peşinatı çıkarıp kalan bakiyeye yazdırıyorum.
kayıt işlemi esnasında txtKalan.Text boş dönüyor.
-
anladığım kadarıyla sorun Devexpress'in boostrap eklentisinden kaynaklanıyor.
<dx:BootstrapTextBox> öğesinde javascirpt yazsa bile elle girilmediği sürece code behind alanında verileri alamıyorum.
bu dateedit içinde geçerli. <asp:TextBox> öğesi kullandığımda sorunsuz çalışıyor.
neyden kaynaklandığına yönelik fikri olan?