Kadının Gözünde Yaratıcı Erkek?
-
Ben şunu anlamıyorum.
Hep kıza birşeyler al düşüncesi var.
Neden kıza alıcaksın? Bırak o alsın arkadaş. :D
-
cebinde kaç paran olduğunu söyleyemiyosan kıza öyle bi ilişki olmaz bence ha amaç sikişse başka ama sevgilim aşkım diyosan bu sorduğun soruyu ona sorucan sen 3 koyucan o iki koyucak beş liraya bişey alıp yiyceksiniz gerekirse beraber aç kalıcaksınız :)
-
ya arkadaş bir sürü aktivite var yapılacak.. bowling, sinema, bilardo, piknik, tavla, arkadaş muhabbeti, havuz, alışveriş.. yeter ki okey desin. Hoşlandığı şeyleri bilirsin zaten.. ortak hoşlandığın şeyleri bul işte..
Beraber pikniğe gidip, 3-5 bişiler içip bi ağacın dibinde muhabbet et yiyecekleride sen hazırla felan... çok yaratıcı oldun işte devam et..
-
yaratıcı olmaya ne gerek var kendini şekilden şekile sokmaya kız senin yanında rahat huzurlu hissediyosa zaten olay bitmiştir.
-
lafı gevelemeden durumu anlatırdım sanırım, parası olmayan erkeğinde kızların gözünde karizmatik sayıldığını bizzat biliyorum ,ama illada paragözse lüks meraklısı ve çokta güzelse olaya daha önce yaşamadığı bi deneyimi ilk defa benimle yaşiyacağı süsü verirdim:)) trene binmek, simit yemek gibi...