folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadının Gözünde Yaratıcı Erkek?

Kadının Gözünde Yaratıcı Erkek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Ben şunu anlamıyorum.

Hep kıza birşeyler al düşüncesi var.

Neden kıza alıcaksın? Bırak o alsın arkadaş. :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

cebinde kaç paran olduğunu söyleyemiyosan kıza öyle bi ilişki olmaz bence ha amaç sikişse başka ama sevgilim aşkım diyosan bu sorduğun soruyu ona sorucan sen 3 koyucan o iki koyucak beş liraya bişey alıp yiyceksiniz gerekirse beraber aç kalıcaksınız :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

ya arkadaş bir sürü aktivite var yapılacak.. bowling, sinema, bilardo, piknik, tavla, arkadaş muhabbeti, havuz, alışveriş.. yeter ki okey desin. Hoşlandığı şeyleri bilirsin zaten.. ortak hoşlandığın şeyleri bul işte..

Beraber pikniğe gidip, 3-5 bişiler içip bi ağacın dibinde muhabbet et yiyecekleride sen hazırla felan... çok yaratıcı oldun işte devam et..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    Fuan
    Fuan's avatar
    Erkek

yaratıcı olmaya ne gerek var kendini şekilden şekile sokmaya kız senin yanında rahat huzurlu hissediyosa zaten olay bitmiştir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    dreaMylife
    dreaMylife's avatar
    Erkek

lafı gevelemeden durumu anlatırdım sanırım, parası olmayan erkeğinde kızların gözünde karizmatik sayıldığını bizzat biliyorum ,ama illada paragözse lüks meraklısı ve çokta güzelse olaya daha önce yaşamadığı bi deneyimi ilk defa benimle yaşiyacağı süsü verirdim:)) trene binmek, simit yemek gibi...

"bende beğenmedikleri tüm çürümüş kırık dökük artık onarılması imkansız çirkin izler benim biricik yaşam birikintilerimdir, onlarda olmayan herşeyim onların hiçbirşeylikleridir."
Toplam Hit: 6340 Toplam Mesaj: 46