Kapanan Net İçin Programlar (İstek)
-
Müridler ttnet fatura nedeni ile borcundan dolayı kapandı. Hotspot Shield tarzında programlar var mı ? ne bilim serverı bundan biraz hızlı olan 15dk bir reconnecting etmeyen bir program arıyorum. Var mı bildikleriniz :D |tmm şimdi Hotspot'La giriyorum. | şeyi buldunda kıllısını istiyosn gibi yorumlar olmasın :D
-
o nedir hocam:D
-
edit:2 kere post atmis.
-
Borcundan dolayı kesilen internet'i Ultrasurf ve Hotspot Shield isimli Bu iki programla aşabilirsin ancak hız oldukca düşüyor. Ultrasurf, Hotspot'a göre daha kolay bi program internette gezinebiliyor ama MSN'e bağlanamıyorsunuz. Hotspot Shield ile hem MSN hemde sitelerde gezinebiliyorsunuz ama bu programda reklam manyağıdır. Genede her ikiside bu konuda çok işe yarıyor. Hotspot Shield ile bağlanırsan bağlantın 7 ile 10 dk arasında kesilip durur. Ultrasurf kurulumsuzdur bağlantın kopsa bile 2 saniyede yenileyebiliorsun.
-
hoca benim o şekilde kapandığında internete https ile başlayan proxyler ile sitelere giriyorum..
maillerim zaten https olarak görüntülüyorum
kısacası site protokolü https olsun da :D programa falan gerek yok
-
ULTRASURF var hacı onu kullanmanı tüm ttnet olarak tavsiye ederiz.
-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------
Borcundan dolayı kesilen internet'i Ultrasurf ve Hotspot Shield isimli Bu iki programla aşabilirsin ancak hız oldukca düşüyor. Ultrasurf, Hotspot'a göre daha kolay bi program internette gezinebiliyor ama MSN'e bağlanamıyorsunuz. Hotspot Shield ile hem MSN hemde sitelerde gezinebiliyorsunuz ama bu programda reklam manyağıdır. Genede her ikiside bu konuda çok işe yarıyor. Hotspot Shield ile bağlanırsan bağlantın 7 ile 10 dk arasında kesilip durur. Ultrasurf kurulumsuzdur bağlantın kopsa bile 2 saniyede yenileyebiliorsun.
-----------------------------hmm. birde Ultrasurf'ü deneyeyim bakalım.. şimdi msn baqlanmıyor fakat ne bilim iştee ebuddy gibi bir yerdende mi olmuyor :D:D
-
ultrasurf ile msn ye ctunnel üzerinden girebilirsin :D ctunnel de msn yazıyor zaten girer girmez görürsün. geçmiş olsun.
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------hmm. birde Ultrasurf'ü deneyeyim bakalım.. şimdi msn baqlanmıyor fakat ne bilim iştee ebuddy gibi bir yerdende mi olmuyor :D:D
Hacı msne bağlanırsın.. Çünkü program Internet Explorer'ı kullanıyor.. Ee bu durumda ne oluyor ? MSN Internet Explorer'sız çalışmaz.. Internet Explorerı kullanarak işlem yaptığı için msne Girebilrisin.. -
oo imiş deniyorum hemen inş 10 dk bir kopma sorunu olmazz :D saolun beyleR beleş net akarrr...
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
oo imiş deniyorum hemen inş 10 dk bir kopma sorunu olmazz :D saolun beyleR beleş net akarrr...
Hacı iyi güzel kullan birşey demiyoruz hatta öbür tarafıda düşün demiyorumda ansızın kapına mahkeme kağıdı gelirse ve ADSL'in kapanırsa biz seni tanımıyoruz :D