folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kapanan Net İçin Programlar (İstek)

Kapanan Net İçin Programlar (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler ttnet fatura nedeni ile borcundan dolayı kapandı. Hotspot Shield tarzında programlar var mı ? ne bilim serverı bundan biraz hızlı olan 15dk bir reconnecting etmeyen bir program arıyorum. Var mı bildikleriniz :D |tmm şimdi Hotspot'La giriyorum. | şeyi buldunda kıllısını istiyosn gibi yorumlar olmasın :D

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

o nedir hocam:D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

edit:2 kere post atmis.

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Borcundan dolayı kesilen internet'i Ultrasurf ve Hotspot Shield isimli Bu iki programla aşabilirsin ancak hız oldukca düşüyor. Ultrasurf, Hotspot'a göre daha kolay bi program internette gezinebiliyor ama MSN'e bağlanamıyorsunuz. Hotspot Shield ile hem MSN hemde sitelerde gezinebiliyorsunuz ama bu programda reklam manyağıdır. Genede her ikiside bu konuda çok işe yarıyor. Hotspot Shield ile bağlanırsan bağlantın 7 ile 10 dk arasında kesilip durur. Ultrasurf kurulumsuzdur bağlantın kopsa bile 2 saniyede yenileyebiliorsun.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hoca benim o şekilde kapandığında internete https ile başlayan proxyler ile sitelere giriyorum.. 

https://imo

maillerim zaten https olarak görüntülüyorum 

kısacası site protokolü https olsun da :D programa falan gerek yok

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

ULTRASURF var hacı onu kullanmanı tüm ttnet olarak tavsiye ederiz.

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saftiriksincap bunu yazdı:
    -----------------------------

Borcundan dolayı kesilen internet'i Ultrasurf ve Hotspot Shield isimli Bu iki programla aşabilirsin ancak hız oldukca düşüyor. Ultrasurf, Hotspot'a göre daha kolay bi program internette gezinebiliyor ama MSN'e bağlanamıyorsunuz. Hotspot Shield ile hem MSN hemde sitelerde gezinebiliyorsunuz ama bu programda reklam manyağıdır. Genede her ikiside bu konuda çok işe yarıyor. Hotspot Shield ile bağlanırsan bağlantın 7 ile 10 dk arasında kesilip durur. Ultrasurf kurulumsuzdur bağlantın kopsa bile 2 saniyede yenileyebiliorsun.

hmm. birde Ultrasurf'ü deneyeyim bakalım.. şimdi msn baqlanmıyor fakat ne bilim iştee ebuddy gibi bir yerdende mi olmuyor :D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

ultrasurf ile msn ye ctunnel üzerinden girebilirsin :D ctunnel de msn yazıyor zaten girer girmez görürsün. geçmiş olsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

By_AnymosRE bunu yazdı:

saftiriksincap bunu yazdı:

hmm. birde Ultrasurf'ü deneyeyim bakalım.. şimdi msn baqlanmıyor fakat ne bilim iştee ebuddy gibi bir yerdende mi olmuyor :D:D

Hacı msne bağlanırsın.. Çünkü program Internet Explorer'ı kullanıyor.. Ee bu durumda ne oluyor ? MSN Internet Explorer'sız çalışmaz.. Internet Explorerı kullanarak işlem yaptığı için msne Girebilrisin..

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oo imiş deniyorum hemen inş 10 dk bir kopma sorunu olmazz :D saolun beyleR beleş net akarrr...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

By_AnymosRE bunu yazdı:

oo imiş deniyorum hemen inş 10 dk bir kopma sorunu olmazz :D saolun beyleR beleş net akarrr...

Hacı iyi güzel kullan birşey demiyoruz hatta öbür tarafıda düşün demiyorumda ansızın kapına mahkeme kağıdı gelirse ve ADSL'in kapanırsa biz seni tanımıyoruz :D

ne diyon?
Toplam Hit: 5093 Toplam Mesaj: 25