Karizma İnsanın Hali Bir Baska Oluyor.
-
külliyen yalan..
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
külliyen yalan..
-----------------------------yalan olan nedir ?Atatürk ün karizması mı?
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------
filiz bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar atatürk iyidi hasdi güzeldi bakisi mükemmel bir bakisi vardi ama siz türkler bence biraz mokunu cikariosunuz gibi.
nerdeyse tanri diye tapicaksiniz :-)
akp ye gelince simdiye kadar gelmis gecmis en iyi partidir ama nedense cogunuz nankördür.
adam döküntü devleti kaldirdi hala laklak ediosunuz.
mesela isciye zam ama bizim türkler napio?? sokaga dökülürler hani kücük parmak verildi ya?? koluda koparmak isterler.
tansu ciller zamani, ecevit zamani yarasir ancak sizlere.
------------------------------------------------------------------------
altına imzamı atıyorum .....sanki daha önce güllük sefa içindeydiniz : ) millet sokağa dökülcekdi be
-----------------------------yazmaktan sıkılmadan tekrar yazıyorum,bıkmadan da her zaman yazacam.Hocam Ecevit zamanı ile şimdiki zamanın karşılaştırmalarını daha önce de yapmıştık.Ecevit neden kötü oldu?AMerika ambargo koydu diye.Neden ambargo geldi peki.Türkiye'nin şerefini koruduğun için.6. filo hakkındaki konuşmayı birçok kişi biliyordur.Şimdi hiç buna benzer bir hareket var mı?Onun yerine gidip şikayet etme çıktı.Yeterince özgür değillermişmiş...
Ecevit bir yemeğe katıldığında şoförünün giderlerini kendi cebinden verirdi,ailecek keşfe çıkmıyolardı.İktidar öncesi-sonrası mal varlığı belli,gemicikleri,trilyonları çıkmadı birden.
Ecevit Kıbrıs için olası bir savaşı göze alarak çıkartma yaptı.Bazıları satmak için çırpınıyor.Vatan toprağı namustur!.Başka bişey demiyorum,gölge etmeyin başka ihsan eylemem
-
Ne mucize Ne efsun
Ne örümcek ne yosun
Çankaya yeter bize
Kabe Arab'ın olsun...guzel yazmis sair aferin.
arabin kabesi degil mi orasi ?
hani araplar eskiden put ziyaret ve festivallerinden para kazanirdi ya simdide muslumanlarin kabe seferinden, degisen bir durum yok.
arap vize verirse var kabe,
her turlu ulasim , konaklama ve organizasyon gelirleri paylasilmamak uzere araplara,
kabe cevresi muslumanlarin rahatca sefer edebilecegi ozerk bir bolge olmali.