Karnesiz Köpeğimi Zehirleyerek Öldürdüler Bunun Kanunen Cezası Var Mıdır?
-
Barınaktan uyutulacak (öldürülecek) iki köpeği karnesiz sahiplendim, köpeklerin uyutulduğu rapor edildi (öldürülmüş gibi yazıldı), köpekleri 3 dönümlük tam çitle çevrili alana yerleştirdim ve temel eğitimlerini verdim oturmayı, kalkmayı, yatmayı, havlamayı, ısırmayı, birbirinin kabından yemek yememeyi, yabancıdan yemek yememeyi öğrendiler.
bu hayvanların çiti geçme şansı sıfır alttan kazma dışarı çıkma şansı sıfır çünkü teller en alttan toprağa kazıklı halde yapıldı, yani hayvanlar dışarı hiç bir suretle çıkamaz, dışarıdan da içeriye kedi dahil hiç bir hayvan giremez.
Neden ve ne amaçla yaptıklarını anlayamadım fakat içeriye zehirli sosis atılmış, sosisleri analiz ettirdim kuvvetli kokusuz bir zehir çıktı içlerinden. Atılan zehri köpeklerden biri yemiş diğeri yememiş, yemeyen hayata yiyense mortingen ştayze vaziyetinde şu hale geldi (RIP)
Jandarmaya tutananak tutturdum fakat bana karnesiz hayvan için bir işlem yapılmıyor dediler, gerçekten karnesiz hayvan için bir işlem yapılmıyor mu? yoksa bunlar beni suç duyurusunda bulunmayayım diye başlarından savmak mı istediler?
-
Kime ne karnesinden? %100 vardır.
-
EnableTurk bunu yazdı
Kime ne karnesinden? %100 vardır.
senin olduğunu ispatla diyor eleman. video çekimi eşliğinde ölüsünden salya örneği aldım, bir miktar da kan aldım. dediğin gibiyse bayram sonrası dava açayım, acayip derecede sinirlerim bozuldu.
-
Özel arazide ki tasmalı köpeği öldürmek tam psikopat işi.
Takıştığın kimse var mı hocam? İntikam amaçlı olabilir.
mkyb tarafından 24/May/20 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Kanuni kismini bilmemde insanlar orospu cocugu hayvani zehirlemek nedir ya. Umarim hakkını savunabilcek delilleri bulursun
-
verilen zehir kamu kuruluşlarının verdiği tip ve yöntemle uyuşuyorsa ve sen özel arazindee illegal birşey yapıyorsan seni aradan çıkartıp birşey yapamazlar.
fakat sivil biri yaptıysa ve kamera yoksa sen o işi unut.
-
Vay şahsiyetsiz insanlar vayy.
Suçlusunu bulsanda hukuken hiç bir yaptırım olmuyor bu ülke de. Adalet filan kalmadı.
Geçmiş olsun dostum.
-
zeitgeist bunu yazdı
Kanuni kismini bilmemde insanlar orospu cocugu hayvani zehirlemek nedir ya. Umarim hakkını savunabilcek delilleri bulursun
+1
Ibnelere cok sinir oldum bende ya.
-
Geçmiş olsun, ancak karnesi olmadan pek işlem yapılamıyor, ama önemli değil. kanıtlarını, facebook, twitter, instagram, cimer, hayvan hakları derneklerine gönderdiğin an yaygara kopacaktır ve mecburen son zamanlarda yaşanan olaylar sonucunda yoğun derecede ilgileniyorlar. Belki suçlulara ceza vermiyorlar ama en azından ilgileniyorlar, kimin yaptığını bulmuş olursun. Belki o durumda da kişiler arası zarar verilebilir diye isim vermeyebilirler.
Bir an konuyu @retret üstad açınca, dedim john wick vakası geliyor.
-
Roark bunu yazdı
Geçmiş olsun, ancak karnesi olmadan pek işlem yapılamıyor, ama önemli değil. kanıtlarını, facebook, twitter, instagram, cimer, hayvan hakları derneklerine gönderdiğin an yaygara kopacaktır ve mecburen son zamanlarda yaşanan olaylar sonucunda yoğun derecede ilgileniyorlar. Belki suçlulara ceza vermiyorlar ama en azından ilgileniyorlar, kimin yaptığını bulmuş olursun. Belki o durumda da kişiler arası zarar verilebilir diye isim vermeyebilirler.
Bir an konuyu @retret üstad açınca, dedim john wick vakası geliyor.
Arazinin etrafında hiç bir şey yok o yüzden kimseyi suçlayamıyorum. Ayak izleri net değil, sigara izmariti yok, su şişesi bira şişesi gazoz şişesi yok, düşmanlık ettiğim ve tanıdığım birinin olduğu bir bölge de değil. Çaresiz kaldım bu konuda.
-
Cok üzüldüm. Başın sağolsun desem tuhaf olmaz insallah. Bu durumda ne denir bilemedim kusura bakma
Nasil bir insan boyle bir adilik yapar. Sokak kopegi olsa korktu zarar verdi denir, bir mantik yürütürsün. Kapali alandaki bir canliyi zevkine oldurmek cok acinasi.
Karneli olsa bile hatta yapanlar kamerada ciksa bile yine duzgun ceza almazlar. Çünkü hayvanlar mal sayılıyor. En fazla mala zarar vermekten iki kurus para verip defolup giderler.
Bu ulkede alenan insan öldüren cikiyor ki bundan maalesef rahatlatici birsey olmayacaktir.
kamera koy. O digeri icin bir daha gelirse en azindan dusmanini bilirsin.