Kart Aidatı Alan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schrodinger
    Schrodinger's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

arkdaşlar işbankasının maximum kartı var elimde 400 lira limitli.

437 lira borç gözükmekteydi aradım.

45 lira kart aydatı yansımış. dedim nasıl oluyo cart curt. 

kartınıza 2 otomatik ödeme talimatı verirseniz geri veririz diyor.

diğer seçenek o daolmazsa aylık harcamalarıma göre karar vereceklermiş.

buda olmazsa genel müdürlüğe başvurunca oluyormuş

amq larım verecekler süründürüyorlar.

aynı durumda olup alan varmı?

birtek telefon faturam olduğu için onun ödemesi var üzerimde. başkada yok

under tasidi

Hocam aynısı benimde başima gelmişti. Kartı aldığım şubeye gittim ögrenci belgesi verdim 25 TL sini geri yatırdılar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ben öğrenci değilim artık. öyle bir belge götüremem . fakat zaten 1 yıl da öğrenciyken kitlemişler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_carlione001
    don_carlione001's avatar
    Erkek

arkadaslar bende garantıde yasadım bunu..nası oldu anlamadım ıstemedım kart aıdatı fılan..aralık 2014 te 70 tl yansıtmıslardı aıdatı.aradım kapatın kartımı dedım.nedenını sordular özel nedenlerden dolayı  dedım..hıc bır sekıldede gaza gelmedım kapattırdım..musterı temsılcısı dıyor puan yansıt bonus olur fılan ffılan..yok ıstemıyorum kapatın dedım.kartı kapattılar..aıdatta gerı ödendı hesaba..

aradan 1 ay gectı ocak 2015 te aradım kartımı actırmak ıstıyorum dedım actılar aynı kartı..aıdat kesıntısı fılan yasamadım.eger subat ekstremede gelmesse aıdat gecen sene ödememıs olcam..amacım aıdat fılan deıldı.sadece kapattırmak durumunda kaldım..böle bı sey yasadım ıste ..paylasmak ıstedım..

...HÜKÜMSÜZDÜR...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Axess gold var kitlemişler banada aradım 1 sene kullanım sözü veriin geri iade edelim dediler tamam dedim iade etmişler. 

Uğraşılmıyo pezevenklerle ya en iyisi hiç kullanmamakta göt mahkum işte.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

iş bankası ve ziraat bankası almıyor. ocak ayında da yapı ve kredi bankasına itiraz ettim baktın olumlu yaklaşmadılar bende kredi kartım kayboldu diye iptal ettirdim (başka türlü de etmiyorlar zaten). kurye ile yenisini göndermişler bu seferde ben almadım kuryeci ne diye not bırakalım dediler aidat almayacaklarsa kullanırım bana yazılı bir dönüş yapsınlar dedim. aşağıdaki yazıda mailime gelmiştir :) 2 gün sonrada eleman geldi.

Kredi kartı sözleşmesine göre,bankamız tarafından belirlenen yıllık uyelik ücreti her yıl kredi kartına yansıtılmaktadır. Bu bilgi hesap özetlerinin arka yüzünde de yer almaktadır.Yıllık üyelik ücreti, kredi kartı ile verilen ticari hizmet karşılığı talep edilen bir ücret olup, uyelik sözleşmesinde yer aldığı için herhangi bir yasal aykırılık teşkil etmemektedir.        

Üyelik ücreti ile ilgili itirazlar, kredi kartı ile ilgili birçok kriter dikkate alınarak değerlendirilmektedir.      

Talebiniz üzerine kredi kartı hesabınız incelenmiş ve yapılan değerlendirme sonucunda yıllık üyelik ücretiniz iptal edilmiştir.

Saygılarımızla,   

Kredi Kartı Finansal İşlemler Ekibi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Ben tuketici mahkemesine gidiyorum yaRin. Bu arada bu bimer ne gzl birseymis:-)  bugun basvurdum. Aninda cevap verdiler .130 bin sira vardi. adamlar calisiyo. Hedef 2071

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bankalar tutturabildiğine. Kurumsal anlaşmalıyız artı olarak maaş hesabı var adamlar yine kesiyorlar. Bende başka bankaların da olduğunu hatırlatan bir mail attım. Aynı mailde Kredi borcumu ve kredi kartı borcumu tek seferde kapatacağımı  ardından bankanızı kullanmayacağım yazdım. 10 gün sonra internetten baktım kart aidatı silmişler. Acaba tutturabiilir miyiz diyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ödemenşi geciktirmeyen yüklü miktar harcama yapan iyi müşteriysen sana sunarlar bonus olarak puan olarak yükleyelim sen hem gecikme yapıp hemde aidat dersen kapatıcam dersende tama ödeyin borcu kapatalım derler :)  

bu aidat yasal hoca bu saatten sonra kimse geri iade alamaz devlet diyorki aidatsız kart sunmak zorunda bankalar her bankada var aidatsız kart ama hiç bir yerde hiçbir şekilde adam akıllı taksit imkanı alışveriş imkanı bulamazsın 

ayrıca o aidatsız kartlardan sms bedelinden tut da bir çok şeyede ek fazi ve para talep ederler 

ara müşteri hizmetlerini iade alıyorsan al vermiyorlarsa imkanın varsa kesilen aidat dekontlarıyla tüketici hakem heyetine başvur bir şansını dene belki geri alırsın 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Dostum sorun o zaten. 2006 20011 de almamislar. Benden habersiz son 3 yil gommusleR. Habersiz olmasina itiraz edicem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Ben Maximum İş'te Üniversiteliden geri alamadım 20 TL aidatı.. Adamlar öğrenci möğrenci tanımıyor öpüyor..

Bu konuda sadece babamın Axess kartında sorun yaşamadım ben arayıp konuşuyorum kart ücreti kesmişsiniz iade eder misiniz diyorum ısrar filan yok tabi hemen ediyoruz deyip ediyorlar.. 

2 senedir iade aldım 80 liradan 160 lira.. Ben de şaşırdım bu kadar kolay olmasına adamlar yerse hesabı yapıyor.. :)

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 5138 Toplam Mesaj: 34