Kartal'dan Yenibosna'ya En Hızlı Güzergah Nedir, Nasıl Gidilir?
-
LethaLImpacT bunu yazdı
Ben de aynı yolu izliyorum hacı Pendik-Avcılar Kampüs arası için.
Pendikten 500T ile Kartal Köprüsü.
Kartal Köprüsü'nden metro ile Uzunçayır(Ünalan)
Uzunçayır'dan 34Z(metrobüs) ile Zincirlikuyu.
Zincirlikuyu'dan 34(metrobüs) ile Avcılar Kampüs.
İllallah geldi. Seneye yurda yerleşmeyi düşünüyorum olmadı ev.
Bu arada Kartal-Yenibosna nasıl 1 saat 50 dakika yav.
Ben her gün evden çıkıyorum okula gittiğimde tam 2 saat oluyor.Bu işte bi sorun var :))
abi ne okuyon büyükssün taktir ettim azimle okuyan insan :S
mq her gün 4 saat yolmu olur.
-
Hocam kartaldan metroyla ayrılık çeşmesine gel, oradan marmarayla kazlıçeşmeye geç. Kazlı çeşme marmaraydan MR20 direkt yenibosna metro durağına giden otobüslere bin. Zaten kazlıçeşmeden yenibosna arası MR20 maksimum yarım saat sürüyor ki trafik olursa. Genellikle de o güzergahta pek yoğunluk olmuyor 20-25 dakika sürüyor. 1 ay boyunca üsküdardan bu şekilde git-gel yaptım yenibosnaya.
--Diğer arkadaşın bahsettiği şekilde de marmaraydan yenikapıda inip 5 dakika yürüyüp aksaray-havalimanı metrosuyla da direkt geçebilirsin.
İkiside aynı süre tutar, 1 ya da 1 buçuk saat sürer. Ama trafik ya da kalabalık işkencesi çekmezsin metrobüs gibi :)
-
Arkadaş araba alsak trafik çilesi daha beter ne olacak bu trafiğin hali?
Lanet ettim vallahi ya..
-
kartal marmaray marmaray yenı bosna kartal-ayrılık cesmesı 30 dk ayrılık cesmesı marmaray 15 dk marmaray yenı bosna duruma gore 15-20 dk
-
caner011 bunu yazdı
Hocam kartaldan metroyla ayrılık çeşmesine gel, oradan marmarayla kazlıçeşmeye geç. Kazlı çeşme marmaraydan MR20 direkt yenibosna metro durağına giden otobüslere bin. Zaten kazlıçeşmeden yenibosna arası MR20 maksimum yarım saat sürüyor ki trafik olursa. Genellikle de o güzergahta pek yoğunluk olmuyor 20-25 dakika sürüyor. 1 ay boyunca üsküdardan bu şekilde git-gel yaptım yenibosnaya.
--Diğer arkadaşın bahsettiği şekilde de marmaraydan yenikapıda inip 5 dakika yürüyüp aksaray-havalimanı metrosuyla da direkt geçebilirsin.
İkiside aynı süre tutar, 1 ya da 1 buçuk saat sürer. Ama trafik ya da kalabalık işkencesi çekmezsin metrobüs gibi :)
-
Semtdaşım benim bir soğanlıklı daha tbtde :)
-
kesinlikle marmaray ile kazlıçeşme, ordan MR20 yenibosna.
(vapur beşiktaş zincirlikuyu metrobüs, ya da otobüs altunizade metrobüs gibi alternatifleri denedim.)
üsküdardan yenibosna'ya metrobüs ile 1buçuk saatte
marmaray ile belirttiğim şekilde 50-55dk'ya gidiyorum..
(MR20 en trafikli halde yarım saat, trafiksiz halde 10-15 dk sürer, genelde trafik olmaz)
sürekli gideceğin bir yolsa, kendin zaman tut ikisini de dene kararı kendin ver zaten.
-
muaythaist bunu yazdı
kesinlikle marmaray ile kazlıçeşme, ordan MR20 yenibosna.
(vapur beşiktaş zincirlikuyu metrobüs, ya da otobüs altunizade metrobüs gibi alternatifleri denedim.)
üsküdardan yenibosna'ya metrobüs ile 1buçuk saatte
marmaray ile belirttiğim şekilde 50-55dk'ya gidiyorum..
(MR20 en trafikli halde yarım saat, trafiksiz halde 10-15 dk sürer, genelde trafik olmaz)
sürekli gideceğin bir yolsa, kendin zaman tut ikisini de dene kararı kendin ver zaten.
En mantıklısı bu görünüyor dediğiniz gibi sürekli gideceğim bir yol en güzeli test etmek :)
-
Easx bunu yazdı
Semtdaşım benim bir soğanlıklı daha tbtde :)
Eyvallah hocam :) Başka varmı bildiğin Soğanlıklı?
-
Saatleri oturuyorsa kadıköyden deniz otobüsü bakırköy yapıp oradan yenibosnaya geçmeyi deneyebilirsin.