Kaspersky Ücretsiz Versiyon İndirilmeye Sunuldu
-
Antivirüssüz nete girmeyi kondomsuz ilişkiye benzetiyorum :) Her an virüs kapma riskin var ama yinede 10 küsür yıldır kullanıyorum :D
-
Reklam engelleme eklentisi + indirdiğim şeylere dikkat ediyorum bende antivirüs kullanmıyorum mesele o değil.
Virüsler eskiden Windows'u çökertmek için yazılırdı artık botnet ağı için veya şifreleyip dosyaları kurtarmak için para sızdırma amaçlı yazılıyor. Daha 2 ay önce Microsoft'un açığı yüzünden milyonlarca kullanıcı sakata geliyordu.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Antivirüssüz nete girmeyi kondomsuz ilişkiye benzetiyorum :) Her an virüs kapma riskin var ama yinede 10 küsür yıldır kullanıyorum :D
Kondomla girdiğin ilişkide zevk vermiyor hocam o ne olacak :)
temiz bir ilişkin olsun 10 tane farklı kişi olmasın no problem
-
enver328 bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
av uzun süre kullanmadım ,derken bi gün @holyone ile uzak baglantı yapacaktık team süreli olultu benim dedim ammy kurak ....
sonuçmu ransomware bulaştı hemde orjinal sitesinden indirdim..
artık bilmediğim exe vb.. açarkan sanal pc kullanıyorum
av demeyelimde antimalware olarak zemana var ömürboyu lisansım var şu aralar işimi görüyor .
gerçi herşey yeni çıkan bi exploite bakar bknz ethernalblue
herşeye para vermesemde laptop aldıgımda 7 vardı sonra 8 yüklemem için 27 tl ye upgrade etmiştim 8.1 derken 10 a kadar geldim , windows güncellemeleride önemli.
O programda virüs var bende kullanmıştım(çok bilmiş bir arkadaş teamviewer dururken bunu kullandırmak için kafamı halletmişti). Antivürüs elli kez uyarı vermesine rağmen arkadaş sonsuz bilgisiyle ve yüksek tondaki ısrarıyla programda virüs olmadığını söyleyince antivirüsü kapatıp programı çalıştırdım ve pc alt üst olup, chrome ayarlarına kadar sıfırlandı.
Yani o programdan kesinlikle uzak durulmasını öneririm.
http://blogs.quickheal.com/alert-ransomware-is-being-spread-through-the-ammyy-admin-website/
-
Kaspersky icin agir calisiyor, yavaslatiyor bilgisayari diyorsunuz ama,
Penetrasyon testinde basimdan gecen olayi anlatayim;
Bi firma icin penetrasyon testi yapmaya gelmisti penetrasyon testi icin.
Adam teste basladi admin sifresini girdin bilgisayara sifrenin shadowunu alip butun sisteme girmeye calisti basaramadi. 2-3 defa denedi yine basaramadi
dedi sifreyi yanlis girdiniz yoksa butun sisteme erisebilmis olmamiz gerekiyor dedi.
Test yaptiran firma en son sifreyi verdi sifre bu kendin gir diye. Tekrar denedi yine basaramadi. Anlam veremedi. Loglari kontrol ederken gorduk ki kaspersky engellemis.Microsoft bu shadow password olayini engellemek icin ucretli tool satiyor ama kaspersky nin kendisi tek basina engellemisti.
Evet %100 herseyi engeller demiyorum ama karspersky bu isi gayet iyi basariyor.
-
1 günlük denememde benim antivirüsün bulamadığı 3 virüs buldu fakat kaldıramadı. Tekrar tekrar virüsleri temizle uyarısı geldi, defalarca temizle ve yeniden başlat dememe rağmen temizleyemedi. Ayrıca bilgisayarda performans düşüşü yaşadım. Bu akşam kaldırmaya karar verdim
-
Kaspersky ye para veremedigim icin avira kullanıyordum. Kaspersky e geri dönüyorum demektir bu.
-
ücretsiz olarak bilgisayarı yavaşlatıyor program :)Güzel hoş da harbiden kastırıyor yav. Kullansan bi dert kullanmasan bi dert.
kaspersky kabasiki pcden at sesi geldi moruk bi baktım bu reklam yakalamış