folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kaza - Kaza Sonrası Tedavi Ve Kişisel Sorumluluk Paket Kampanyam

Kaza - Kaza Sonrası Tedavi Ve Kişisel Sorumluluk Paket Kampanyam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Selamlar tbtnin sanal acentesi olarak yeni bir kampanya ile karşınızdayım :) Ağır iş sanayide çalışan, çok kaza başına gelen, Sakarlıkta üstüne tanımayan, Kaza geçirince bende bişi yok deyip hastane masrafından kaçan kardeşim hele beri gel

Ferdi kaza nedir?
    İsteğiniz dışında gerçekleşen kazalar çerçevesinde başınısa gelecek sakatlama  ve ölümlerde sigorta şirketi hak ettiğiniz tazminatı öder. Hesaplama gayet basittir
    50 binliralık ferdi kaza yaptırdınız kaza neticesinde sakat kaldınız (bu sakat kalma fizikende olabilir ruhsalda olabilir uzulun eskisi gibi çalışmamasıda olabilir) ve sakatlama sonucunda %60 sakat raporu aldınız
    50kx0,60=30k yani bu sakatlanma sonucunda 30 binlira tazminat alıyorsunuz. Ölürseniz tümünü alıyorsunuz 

Tedavi Giderleri
    Kaza sonucunda hastaneye kaldırılınca yapılacak masrafları karşılar. 

Kİşisel Sorumluluk
    Çevreye yine istem dışı vereceğiniz maddi veya manevi hasarları karşılar. Başıma gelenden örnek vereyim arkadaşınızın gözlüğünün üzerine oturdunuz :) 

Fiyat Tablosu

4gXOvG.jpg (892×260)

Hemen ilk maddeden açıklayım 1 tanesini
    Sırf ferdi kazayı istiyorsa 30k ise 33 lira ödeyecek ama üstüne 1500 tl tedavi koyacaksa 48 tl 3 k kişisel sorumluluk koyacak ise 10 tl total 58 tl eder bunları tek tek veya toplu olarakda alabilirsiniz

Piyasadaki Hemen Hemen Bütün kartlar ile anlaşması olup 6 Taksit imkanı vardır Fiyat YILLIKTIR

TC kimlik numaranızı,  telefonunuzu, email adresini ve ne istediğinizi pm atmanız yeterlidir. Teklif email adresinize gönderilir incelersiniz telefonda poliçeleştirme yaparız..

Hariç olan Meslek Grupları:

a-Motosiklet ve motorlu bisiklet kullanan ve yarışlara katılanlar, Maden işçileri, yer altında çalışan bütün işçiler ve nükleer enerji sektöründe çalışanlar, pilotlar ve uçuş personeli, itfaiyeci, su altında çalışan dalgıç, balık adam gibi kişiler ile profesyonel sporcular.

b-Riski düşük olan inşaatlarda çalışan inşaat işçileri (iç dekorasyon, çevre düzenleme, köprü-viyadük içermeyen yol inşaatları, 5 kata kadar olan konut inşaatları vb düşük riskli işler) dışındaki tüm inşaat işçileri.

DJ_Alper tarafından 01/Tem/15 11:09 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Konu geyik degil ama :D komigime gitti.. :)

50kx0,60=30k yani bu sakatlanma sonucunda 30 binlira tazminat alıyorsunuz. Ölürseniz tümünü alıyorsunuz  :D 

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    A_REX bunu yazdı

Konu geyik degil ama :D komigime gitti.. :)

50kx0,60=30k yani bu sakatlanma sonucunda 30 binlira tazminat alıyorsunuz. Ölürseniz tümünü alıyorsunuz  :D 

he kasko gibi düşün kaza yapınca ufak hasarsa hasarın giderilecek kadar komple pert olunca komple teminatı alıyorsun :) sigortada mantık değişmez fix

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ben yaptırmayı düşünüyorum. Bir kaç güne karar vericem.

bu arada sormak istediğim birşey daha var. Kişisel eşya kaskoları nasıl çalışıyor. mesela notebookumu çalınmaya karşı sigortaladım. yada kırılmaya karşı sigortaladım 2 durumdada ben mesela çalındı dedim ve verdim arkadaşa. yada kırıldı dedim diyelim halbuki attım kendim yere güzelce düşürdüm masamdan nerden anlıyor sigortacılar bunu ve ödeme yapıyorlar mı?

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

Ben yaptırmayı düşünüyorum. Bir kaç güne karar vericem.

bu arada sormak istediğim birşey daha var. Kişisel eşya kaskoları nasıl çalışıyor. mesela notebookumu çalınmaya karşı sigortaladım. yada kırılmaya karşı sigortaladım 2 durumdada ben mesela çalındı dedim ve verdim arkadaşa. yada kırıldı dedim diyelim halbuki attım kendim yere güzelce düşürdüm masamdan nerden anlıyor sigortacılar bunu ve ödeme yapıyorlar mı?

hocam kişisel eşya ben sadece araçların kasko sigortasında yapıyorum onunda içinde ceptelefonu para girmiyor

Onun dışındakileri türkiyede sadece teknokask yapıyor kişisel sorumluluk senin karşı tarafa vereceğin hasarları karşılıyor eğer buna istinaden soruyorsan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

a-Motosiklet ve motorlu bisiklet kullanan ve yarışlara katılanlar, Maden işçileri, yer altında çalışan bütün işçiler ve nükleer enerji sektöründe çalışanlar, pilotlar ve uçuş personeli, itfaiyeci, su altında çalışan dalgıç, balık adam gibi kişiler ile profesyonel sporcular.

b-Riski düşük olan inşaatlarda çalışan inşaat işçileri (iç dekorasyon, çevre düzenleme, köprü-viyadük içermeyen yol inşaatları, 5 kata kadar olan konut inşaatları vb düşük riskli işler) dışındaki tüm inşaat işçileri.

bunu neden küçük yazdın la reklamlardaki gibi bide hızlı haraket etsin tam olsun :D

spawm tarafından 01/Tem/15 10:51 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    spawm bunu yazdı

bunu neden küçük yazdın la reklamlardaki gibi bide hızlı haraket etsin tam olsun :D

fark etmez o mesleği madenci ise madenci yazdıysam otorizasyondan red gelir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Sigorta sirketleri yol yardimi hizmeti veriyomu veriyosa fiyat nedir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

Sigorta sirketleri yol yardimi hizmeti veriyomu veriyosa fiyat nedir

aileyi kapsayan var paket hocam

20 k ferdi / deprem dahil

500 tedavi

yılda 2 defa 10 yaş altı araçlar yol yardımı 

70 TL

istersen1 kişiyi yaptır istersen tüm aileni yaptır 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Benim araba 2000 model oluyomu yani

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

Benim araba 2000 model oluyomu yani

yok hocam paraf kartın varsa ücretsız yol yardımı veriyor

Toplam Hit: 1379 Toplam Mesaj: 14
sigorta ferdikaza