Kaza Yapmayan Otomobil!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

yemin ederim bugün yolda giderken bu aklıma geldi, acaba müthis bir yapay zeka olusturularak aracların kaza riski minimuma indirilebilir mi diye, kalbim temizmis, adamlar yaptı yapacak. 

iste en gerekli proje diye buna derim.

Bren bunu 2 sene önce düşünmüştüm :W proje planımda vardı :W daha çok şey düşünüyorum ama yapacak kimse yok :F

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zaten bu işin ilk adımını akıllı park sensörü ile yapmışlardı.

özellikle mercedesin yeni conseptinde araba 30 km ile giderken bile bastığınızda sizden direk alıyor direksyonu en güzel boşluğu yakalayarak kendisi durdurup park ediyor. tabi bunu yaparken gelen giden arabaları ( 35 m ileri geri olmak üzere ) yan ayarlamalarıda tespit ediyor

park sensörü bu kadar geliştiğine göre bu olayda geliştirilerek tutacaktır. hadi bakalım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

desenize yakında herkezin bir kitt'i olacak(Knight Rider daki kitt) 

Ayet var, ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

otomobil'in kendi kendine gitmesi çok saçma bi sistem abi, trene bin o zaman ne farkı var :D

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=7fdB0EA6kRo&NR=1&feature=fvwp

mercedes ağır vasıtalırında ilk örneklerini kullanmaya başladı bu sistemin...

Böyle bir sisteme sahip (kuvvetle muhtemelen çok pahalı lüks dir araç olacaktır) araçla makasa girdiğini düşünsene :)

Kuş serisi arabalara madara olmakta çabası :)

Solak Cerrah
Toplam Hit: 3130 Toplam Mesaj: 16