folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Keenetic Modem (Bilgi) Kullanan Var Mı? Veya Tavsiye

Keenetic Modem (Bilgi) Kullanan Var Mı? Veya Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

edit

OttomanSlap tarafından 04/Şub/23 21:08 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Bu modemlerin olayı ne diğer sıradan modellere kıyasla

Örneğin ben tp link kullanıyordum aşırı derecede nette anlık kopmalar oluyordu tabi bunu anlamam yıllar sürdü nodem kaynaklı olduğu sonra airties 5760 aldım aşırı memnunum şimdi alsam yine alirim 

Fark ne cozemedim

hocam daha önce 2 defa asus modem kullandım , allah bin belasını versin çok sıkıntı çektim ikisinde de , asus dan tp link e geçtiğimde gerçekten rahat ettim.

diğer evde hala tp link çalışıyor sorunsuz , fakat kendi kaldığım evde de tp link modem geçen sene sürekli kopmaya aşırı ısınmaya başlamıştı bende internetten yaptığım araştırmalarda keneetic modemin çok stabil olduğunu okudum

muadillerine göre biraz daha pahalı fakat ben bu kadar stabil modem görmedim.

bir dönem d-smartta çalıştım her gün onlarca modem kurardık , dmsarttaki modemlerin neredeyse tamamı zyxel idi, arıza kayıtlarının %50 sini modem değiştirerek kapatıyorduk yani totalde sıkıntılı bir modem oda.

yani farkı stabilite.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

Selamlar
    Aralarında ne fark var? bilenler bilale anlatır gibi anlatabilir mi
    teşekkür ederim

Keenetic Extra DSL AC1200 Mesh Wi-Fi 5 VDSL2/ADSL2+ Modem Gigabit Fiber Router 4x1Gbit/s, USB2.0 KN-2112
    https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-dsl-ac1200-mesh-wi-fi-5-vdsl2-adsl2-modem-gigabit-fiber-router-4x1gbit-s-usb2-0-kn-2112-pm-HBC000046PB4I

Keenetic Hopper DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem Fiber Router 4x1Gbit/s, USB3.0 KN-3610
    https://www.hepsiburada.com/keenetic-hopper-dsl-ax1800-mesh-wi-fi-6-vdsl2-adsl2-modem-fiber-router-4x1gbit-s-usb3-0-kn-3610-p-HBCV000046P8X9

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

1 yıl oldu keenetic carrier dsl kullanmaya başladım.tp link,zycel,airties,aztech hariç çünkü diğer  modemler çöpe gittiler aztech dayandı onu da en son geçen yıl kullanımdan kaldırdım ama hala bozulmadı.onun 40-50 verdiği yerde keenetic daha fazlasını verdi en önemlisi olması gereken herşeyi koymuşlar,telefon uygulaması eşsiz başyapıt,Web arayüz uygulaması da öyle âma wifi dan bütün işlemini görüyorsun.10 yılı aşkın kullandığım aaztech gibi kullanırım umarım diyorum teddütsüz almalısın ister vdsl ister fiber.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Eğer sinyal ile ilgili problem varsa, ev türü hangi AP marka modeli alsan çok fazla çözüm olmayacak. Kapalı alanda AP repeater kullanmak verimi çok fazla arttırmaz.

Bunun yerine homeplug veya powerline adaptör kullaman çok daha mantıklı bir çözüm. Bunlarda da bir sürü marka model var.

İki AP arasındaki iletişim, evin elektrik tesisatı üzerinden sağlanır. (cat 5/6 alternatifi) Böylece kayıp sıfıra iner. ve ayrıca her iki AP farklı isimler vererek ağını 2'ye bölebilirsin.

Toplam Hit: 1735 Toplam Mesaj: 16
keenetic modem