folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendinizi Karsinizda Gördügünüz An!

Kendinizi Karsinizda Gördügünüz An!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek

mmT bunu yazdı:
    -----------------------------
    önce emin olurum gerçekliğinden mesela sadece benim bildiğim soruları sorarım ,biliyosa herşeyi inanırım ve direk maç sonuçlarını alırım ondan gider bütün paramla iddaa oynarım :D sonra biraz öğüt dinlerimşunu yapma şu kızla çıkma falan gibi :) sonra da geri gönderirim zamanına 

Hosuma gitti :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    fenerbahçe türkiye kupasını kazandı mı diye sormadan kendimi alıkoyamazdım :| jsdljfsljdşfsd

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek

quantum fiziği derki, bir nesne enerji (madde) aynı anda birden fazla yerde birden farklı durumda olabir. Çok hassas kameralarla bu tespitte edilmiştir. kimi yansıma der kimi başka bişey der. fizikçilerin bile halen içinden cıkamadı bir konudur. ki bu E=mc2 olayı olsa gerek.  faktörlerden en önemli olanı hız ki Einstain amcada eger ışık hızına ulaşabilirsen zamanı durdurabilirsin. üstüne cıkabilirsen zamanda geriye gidebilirsin demiştir. ama benim 95 beygir 1.6 motor dizel arabayla tüm çabalarım sonuçsuz kalmıştır. denenmeside imkansız gibi bişeydir. Ahiret olayında oldugu gibi ortada bir tez vardır ama asla ispatlanamaz. ne giden geri gelir gittigi yerden ne kimse geçer sn/300K'yı isteyen inanır -

ki şimdi sordugun sorunu olası olsa ve bu garaktersiz herif karşıma dikilse malmısın olm sen derdim. hiçbişey söleme sktir git derdim. nie derseniz onun sölicegi herşey hayatımı farklı yönlerde etkileyecegi için gelecekte o olmayabilir yada oldugundan farklı olabilir. Farzı misal bir arkadaşın verdigi örnek gibi ölmicem diyerek her boku yiyip geberebilirim. veya bir tiyo alıp zengin olabilir sonra uyuşturucuya başlayabilir aşırı dozdan gidebilirim...etc. benim gibi bir adam bunu bileceginden geleceginden gelip geçmişini rahatsız etmez. gelirsede üstü açıksa üstünü örter, yastıgını düzeltir içinden hani bebim gençliğim anne şarkısını söler sktir olur gider geldigi yere. (nokta)

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Hoşgeldin derken boynuna sarılıp boynunu kırardım,sora ne bilyim yerde kıvranırken dekme falan vururdum işte..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    oooooow sh*t.   Jesus crise :D

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

gelecekte geçmişe gelip tavsiye verecek olsaydım en geç 5 ay önce gelmiş olurdum onu biliyorum

bu benim böyle birşey olma teorisini çürütmeme yeter :P

in cin bişeydir der dalarım 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    ya simdi adam gelecekten geliyosa ben 70 yasinda olrum...ee ne diyim ver elini opuyim amca derim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Madde , Antimadde kavramını oku öyle yaz.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

decameron bunu yazdı:
    Madde , Antimadde kavramını oku öyle yaz.

buna göre kendimize dalarsak evren yok olabilir di mi :P

hocam kızma lütfen :-/ 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

senin geçmişe de olman ve küçüklüğünün geçmişde olması birbirleri ile çakışır.çakışıncada herşey yok olur =) yok ben illa geçmişe gidicem diyosan geçmişe 2 türlü gidilir 1.geçmişi bilmeden gitmek geçmişi bilmeden gidersen küçüklüğünü görsen bile onun senin küçüklüğün olduğu bilmessin öyle ortalıkda dolanıp durursun artık ne için gittiysel rahat rahat yaparsın  2.görünmez olup gitmek ki burdada çakışma olur . geleceğe yolculuk zaten evlerden ırak ali nın yaşayacağı ömür belli ali 2 yıl sonra ölücek diyelim biz bu elamanı tutup 10 yıl ileriye götürürsek orada geleceği olmayacak gittiği zamanda olmadığı halde yaşıyorsa artık beynine bilgimi yüklenir travma mı geçirir amudamı kalkar .. velhasıl sakıncalı bir durumdur burdan bakınca geçmişe gitmek mantıklı görünüyo ama gecmişe gitmek hakkında bitmek tükenmek bilmeyen paradokslar var ne geçmiş ne gelecek biz en iyisi mekanda ışınlanalım(H)

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 4634 Toplam Mesaj: 25