Kesin Youtube Kazanç Ve İzlenim İçin Farklı Bir Yol [Nette İlk]
-
Afyon patlayinca bi daha okuyacam
-
arkadaş herkesin mi kafası güzeldi :D benim de kafa iyiydi yeni anladım :D
izlenimi site kurarak mı yaptırmayı düşünüyorsunuz?
-
benim kafa iyi değil bir kaç kere okuyunca az buçuk anladım arkadaş biraz değişik anlatmış ama anladığım kadarı ile kısaltma sitesi tarzı bir site var youtube linkini kısaltıyoruz biryerlerde paylaşıyoruz ve tıklanır tıklanmaz izlenmiş sayılıyor. bu mu?
-
Olay basit, içerik gizliyor site, bc.vc gibi, gizli içeriği açmak için de sizin seçtiğiniz kendi yüklediğiniz yani kazanacağınız videoyu koyabiliyorsunuz. Kâr komisyon kesebiliyor mu, sanmıyorum, çünkü ödemeyi youtube direk size yapıyor.
Öyleyse
1- bu site babasının hayrına mı çalışıyor
2- videoyu ileri alınca içerik yine görüntüleniyor. yani hiç izlemeden son saniyeye atınca da görüntülenecek heralde. bu durumda izlenmiş saymaz youtube?
3- adblock keşke adsense reklamlarını engellemese :(
-
noname bunu yazdı
Olay basit, içerik gizliyor site, bc.vc gibi, gizli içeriği açmak için de sizin seçtiğiniz kendi yüklediğiniz yani kazanacağınız videoyu koyabiliyorsunuz. Kâr komisyon kesebiliyor mu, sanmıyorum, çünkü ödemeyi youtube direk size yapıyor.
Öyleyse
1- bu site babasının hayrına mı çalışıyor
2- videoyu ileri alınca içerik yine görüntüleniyor. yani hiç izlemeden son saniyeye atınca da görüntülenecek heralde. bu durumda izlenmiş saymaz youtube?
3- adblock keşke adsense reklamlarını engellemese :(
işte sırf 2. maddedeki olay yüzünden youtube diyor ki senin videon evet 100.000 görüntülenme almış ama süre olarak 2-3 saniye görüntülenmiş, o zaman senin videon kaka ben seni arama sonuçlarında, önerilen videolarda vs göstermem.
yani bu site ile alacağınız görüntüleme HAVA. para falan kazandırmaz.
-
adam küt diye banlanmış la
KÜT !
:D
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
KÜT !
:D :D
-
KÜT !
Adam burda anlattığı şeyi kullanarak konu açtı. Warezbb şifrelerini videolu içeriğin arkasına saklamıştı. Ben uyardım elemanı bizim üzerimizden para mı kazanmaya çalışıyorsun diye. Üstüne bi de atar yaptı. Sonra baktım banlamışlar..
-
KÜT !
hahah