folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İçin

Kilo Almak İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Söylenenlerin hepsini daha önce uyguladım ama tek sonuç alabildiğim yöntem dayı'nın da yazdığı olay.Spor da çok önemli tabi.Öğünlerini kesinlikle aksatmamalı ve saatlerini mümkün olduğunca aynı tutmalısın.Her oturuşta bir ekmek garanti yemelisin ötesi sana kalmış.Günde 3 öğün yiyorsan 4 e çıkar,4 se 5 yap.Uyku olayı çok mühim.Salona yazılırsan gitmeden yarım saat önce bir defa ye ,işini bitirince hışın çıkar zaten bir de eve gelince yersin,üstüne temiz bir de uyku çektin mi 1 haftaya kalmaz hafiften düzgün olarak şişmeye başlarsın.Ben bu programı düzgün uyguladığımda etkisini gördüm şu sıralar aksatıyorum ama iyi gidiyor yine de :) Cips kola falan acayip zarar edersin benden söylemesi.Selametle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    hocam kimse sormamış yaşın kaç? gelişme çağındaysan hiç bulaşma derim normal haline döndüğün zaman duba olabiliten çok yüksek olur.

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    kreyzi ilaçlar ne lan buraya yaz akm.ya da pm den fiatlarıyla salla :F c.tesi gelirsen halledek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

ye ye sıçma mantığı yanlış bağırsaklarla ilgili kötü sonuçlar dogurur, hap vsre ürünleri en son asamada kullan basit bir agrı kesici vücuttan 40 günden aşagı atılmaz yan etkisi varsaki muhakkak vardır vay haline bi taraftan kilo alır sevınırsın diyer taraftan üzülebilirsin örn aldığı haplardan dolayı obez olanları tvde izlemişizdir hap amacını aşmış :)  yaz aylarında fazla kilo alacagını sanmam bu düşünceni kışın uygula ark kg aldıracak yemekleri sölemişler onlardan tüket + şeker le beraber tatlı cikolata vsre öğle sonları uyuma imkanın varsa uyu ögle yemeğini yiyip yat anlasılmasın 1-2 saat sonra

kg vermek isteyen için tam mevsimi sıcakla beraber iki hareket yagların buharlaşması için yeterde artar bol su için hareket edin dondurma vsre den kendinizi sakının  yemek alışkanlığınızı gözden geçirin ve sofrada eşiniz yada annenizden kalorisi bol yemekler getirmemesini isteyin iş yerlerinde çalışanlar için her yemeğin yanında prinç pilavı illaki olur ve hergün cıkar bence yemeyin, yogurt vsre migde şişirir doydum sanırsın ama kg almazsın ve spor = sağlık !!

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    makarnayı ve pilavı ekmekle ye:D alırsın.biride  bana vermem için napmam gerektiğini söylesin:D

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

forumda boyle 23728378921 tane konu var :W

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

neftera bunu yazdı:
    -----------------------------
    makarnayı ve pilavı ekmekle ye:D alırsın.biride  bana vermem için napmam gerektiğini söylesin:D
    -----------------------------

:))

Hacı kilo almak için bu yulaf ezmesi olayını dene kahvaltıda, banada bi kardeşimin önermesiyle başladım.saglıklı ve karbonhidrat ve protein oranı gayet iyi.bikaçta tarifini bul dene derim..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

öğrenciyim fazla param yok kilo almak istiyorum hap felan yok mu doktora yazdıracak hap felan yokmu!

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

yatmaya yakın bol tereyağlı yumurta yapıp ye.. hem protein hem yağdır..

yemeden önce 3-4 çikolata ve 1-2 paket cips yiyecen..

hareket mümkün olduğunca az olacak.

hayatı sindire sindire yaşayacaksın..

1 ay sonunda 6-8 kg. alırsın

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 5323 Toplam Mesaj: 40