Kiralık Ev Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Şimdiden söyliyim benim için değil kız arkadaşım için arıyoruz.

Kendisi şuan fikirtepede bir yurtta kalıyor ama yurt malum ırktan dolu.

Neyse aslında o malum ırk falan ayırım yapmaz ben yaparım fakat benim dediğime geldi ve ayırır oldu bazı sebeplerden dolayı.

Ee yurtta oda değiştirsede her taraf malum ırk tavşan gibi ürüyorlar.
    Eve çıkmaya karar verdi.Hani göztepeye yakın semtlerde bildiğiniz kiralık evler var mı uygun fiyata ?

Fikirtepede ev baktılar bugün 700 lira civarıydı hatta adam 600 e indirmiş falan ama işte Fikirtepe .

İçerenköy müdür nedir oralar falanda olur bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    x 0x656e bunu yazdı

Şimdiden söyliyim benim için değil kız arkadaşım için arıyoruz.

Kendisi şuan fikirtepede bir yurtta kalıyor ama yurt malum ırktan dolu.

Neyse aslında o malum ırk falan ayırım yapmaz ben yaparım fakat benim dediğime geldi ve ayırır oldu bazı sebeplerden dolayı.

Ee yurtta oda değiştirsede her taraf malum ırk tavşan gibi ürüyorlar.
    Eve çıkmaya karar verdi.Hani göztepeye yakın semtlerde bildiğiniz kiralık evler var mı uygun fiyata ?

Fikirtepede ev baktılar bugün 700 lira civarıydı hatta adam 600 e indirmiş falan ama işte Fikirtepe .

İçerenköy müdür nedir oralar falanda olur bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

sanırım marmara'da okuyor, o civarlar hep pahalı. dediğin gibi fikirtepe var ama bazı yerlerinde oturulabilir o zamanda kirayı arttırıyorlar.

nacizane tavsiyem, 800-900 e bulursa otursun o civarda hiç değilse trafik sıkıntısı olmaz. yürüyerek gider gelir okuluna. o bölgede daha uygun kiralık ev yok gibime geliyor. hasanpaşa tarafı var ama orası da çok aman aman bir yer değil.

kayışdağı uygun olabilir, içerenköy olabilir ama oralarda da 800-900 den aşağı olmaz kiralar. tek otobüsle gidip gelebilir ama.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Abi işte kayışdağı ve içerenköye bakıcaz artık da Fikirtepe olmaz sanırım sakat yer

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Hocam fikirtepe nin cuma pazarı kurulu olduğu yerlere tekrar bakınız. Mandıra caddesi alt tarafı olarak geçiyor. Oralar pek sakıncalı değildir. Ama kentsel dönüşüm den sebep boş yer ve uygun fiyata ev varmıdır bilemiyorum. Ayrıca eğitim mahallesi olarak geçen bir yer daha var. Kuyubasi ve hizirbey caddesi arasinda kaliyor. Oralar şimdilik kentsel dönüşüm aşamasına  tam olarak geçmedi, orasıda aklınızda olsun. Hasanpasa ve acıbadem caddesi arasında uygun evler de olabilir. Gezip dolaşmak lazim.

O civardan biraz uzaklasirsak bir ihtimal olarak gozcubaba ve merdivenkoy mahallesinde giris kat bakabilirsiniz. Fiyatlar oralarda biraz daha fazladir ama şansınıza uygun bir yer çıkabilir. 

İçerenköy de uygun yer bulmanız çok zor bir ihtimal. Oraya yakın fındıklı mahallesi var. Orada daha uygun evler vardır. Ama oranında kötü tarafı 19f otobüsü. Universite icin mecbur o kullanilacak. Aşırı kalabalıkdir bilen bilir. Resmen havasız insan araci. Katlanırım derse orasi aklınızda bulunsun. 

Kolay gelsin, şansınız bol olsun. 

cenk88 tarafından 06/Eki/15 09:40 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

neresidin ne değildir bilmem ama bu geldi aklıma direkt

https://www.youtube.com/watch?v=VfItbfOcVZ0

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Güncelleme geçeyim çok pahalı olduğu için eve çıkma işi yattı teşekkürler yorumlarınız için hocalar :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    radyocem62
    radyocem62's avatar
    Erkek

Yazık, ırkçılığın bu kadar kolay ve önemsizmiş gibi dışa vurabilmen çok şaşıttı, tahribattan en azından böyle insanların olması asıl şaşırtandı. Ayrım yapman çok ...... . 

Yurt dışına gittiğinde gittiğin ülkede kalırsan ordaki ırkçıların bakışlarını hissettiğinde , burası gelsin aklına, 

Bu ayrımcılık yüzünden hergun bir şeyler patlıyor bugün gibi!...

SysTem Down
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    x radyocem62 bunu yazdı

Yazık, ırkçılığın bu kadar kolay ve önemsizmiş gibi dışa vurabilmen çok şaşıttı, tahribattan en azından böyle insanların olması asıl şaşırtandı. Ayrım yapman çok ...... . 

Yurt dışına gittiğinde gittiğin ülkede kalırsan ordaki ırkçıların bakışlarını hissettiğinde , burası gelsin aklına, 

Bu ayrımcılık yüzünden hergun bir şeyler patlıyor bugün gibi!...

patlayan birşey varsa benim götümde patlamıyor :) Tahribatta her telden insan var hocam şaşırma çok , dış ülkeye gittiğimde ırkçı bakışları üstümde hissetmem çünkü şükürler olsun IRK'ım nerde ne yapması gerektiğini bilir öyle Almanya da ki  kekolar gibi barzo barzo hareketler yapmaz.Yaparlarsa zaten ırkçı bakışları üstlerine çekerler ve bakanlarda haklıdır zaten.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

hacılar ben de kız arkadaşım için bi ev arıyorum. anadolu yakasında olur avrupa yakasında olur 1+1 2+1 olur. en önemli nokta kiranın 1000tl civarı olması ve iyi bi muhitte olması. var mıdır itin sapığın serserinin olmadığı bi yerde bu şartlarda ev kiralayabilceğimiz semt mahalle vs.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek
    x Seastar bunu yazdı

hacılar ben de kız arkadaşım için bi ev arıyorum. anadolu yakasında olur avrupa yakasında olur 1+1 2+1 olur. en önemli nokta kiranın 1000tl civarı olması ve iyi bi muhitte olması. var mıdır itin sapığın serserinin olmadığı bi yerde bu şartlarda ev kiralayabilceğimiz semt mahalle vs.

Ev sahiplerinin bir çoğu eve dişi dışında geleni yanlış anlıyorlar. Bu yüzden nasıl olacak durumunuz?

Gitmesen gözün arkada kalır, gitsen bir türlü.

Öyle değil mi?

TiThousand tarafından 10/Eki/15 19:40 tarihinde düzenlenmiştir

‎‎‎
Toplam Hit: 2239 Toplam Mesaj: 21
kiralık ev