Kiralık Ev Lazım
-
Şimdiden söyliyim benim için değil kız arkadaşım için arıyoruz.
Kendisi şuan fikirtepede bir yurtta kalıyor ama yurt malum ırktan dolu.
Neyse aslında o malum ırk falan ayırım yapmaz ben yaparım fakat benim dediğime geldi ve ayırır oldu bazı sebeplerden dolayı.
Ee yurtta oda değiştirsede her taraf malum ırk tavşan gibi ürüyorlar.
Eve çıkmaya karar verdi.Hani göztepeye yakın semtlerde bildiğiniz kiralık evler var mı uygun fiyata ?
Fikirtepede ev baktılar bugün 700 lira civarıydı hatta adam 600 e indirmiş falan ama işte Fikirtepe .
İçerenköy müdür nedir oralar falanda olur bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. -
x 0x656e bunu yazdı
Şimdiden söyliyim benim için değil kız arkadaşım için arıyoruz.
Kendisi şuan fikirtepede bir yurtta kalıyor ama yurt malum ırktan dolu.
Neyse aslında o malum ırk falan ayırım yapmaz ben yaparım fakat benim dediğime geldi ve ayırır oldu bazı sebeplerden dolayı.
Ee yurtta oda değiştirsede her taraf malum ırk tavşan gibi ürüyorlar.
Eve çıkmaya karar verdi.Hani göztepeye yakın semtlerde bildiğiniz kiralık evler var mı uygun fiyata ?
Fikirtepede ev baktılar bugün 700 lira civarıydı hatta adam 600 e indirmiş falan ama işte Fikirtepe .
İçerenköy müdür nedir oralar falanda olur bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.sanırım marmara'da okuyor, o civarlar hep pahalı. dediğin gibi fikirtepe var ama bazı yerlerinde oturulabilir o zamanda kirayı arttırıyorlar.
nacizane tavsiyem, 800-900 e bulursa otursun o civarda hiç değilse trafik sıkıntısı olmaz. yürüyerek gider gelir okuluna. o bölgede daha uygun kiralık ev yok gibime geliyor. hasanpaşa tarafı var ama orası da çok aman aman bir yer değil.
kayışdağı uygun olabilir, içerenköy olabilir ama oralarda da 800-900 den aşağı olmaz kiralar. tek otobüsle gidip gelebilir ama.
-
Abi işte kayışdağı ve içerenköye bakıcaz artık da Fikirtepe olmaz sanırım sakat yer
-
up
-
Hocam fikirtepe nin cuma pazarı kurulu olduğu yerlere tekrar bakınız. Mandıra caddesi alt tarafı olarak geçiyor. Oralar pek sakıncalı değildir. Ama kentsel dönüşüm den sebep boş yer ve uygun fiyata ev varmıdır bilemiyorum. Ayrıca eğitim mahallesi olarak geçen bir yer daha var. Kuyubasi ve hizirbey caddesi arasinda kaliyor. Oralar şimdilik kentsel dönüşüm aşamasına tam olarak geçmedi, orasıda aklınızda olsun. Hasanpasa ve acıbadem caddesi arasında uygun evler de olabilir. Gezip dolaşmak lazim.
O civardan biraz uzaklasirsak bir ihtimal olarak gozcubaba ve merdivenkoy mahallesinde giris kat bakabilirsiniz. Fiyatlar oralarda biraz daha fazladir ama şansınıza uygun bir yer çıkabilir.
İçerenköy de uygun yer bulmanız çok zor bir ihtimal. Oraya yakın fındıklı mahallesi var. Orada daha uygun evler vardır. Ama oranında kötü tarafı 19f otobüsü. Universite icin mecbur o kullanilacak. Aşırı kalabalıkdir bilen bilir. Resmen havasız insan araci. Katlanırım derse orasi aklınızda bulunsun.
Kolay gelsin, şansınız bol olsun.
-
-
Güncelleme geçeyim çok pahalı olduğu için eve çıkma işi yattı teşekkürler yorumlarınız için hocalar :)
-
Yazık, ırkçılığın bu kadar kolay ve önemsizmiş gibi dışa vurabilmen çok şaşıttı, tahribattan en azından böyle insanların olması asıl şaşırtandı. Ayrım yapman çok ...... .
Yurt dışına gittiğinde gittiğin ülkede kalırsan ordaki ırkçıların bakışlarını hissettiğinde , burası gelsin aklına,
Bu ayrımcılık yüzünden hergun bir şeyler patlıyor bugün gibi!...
-
x radyocem62 bunu yazdı
Yazık, ırkçılığın bu kadar kolay ve önemsizmiş gibi dışa vurabilmen çok şaşıttı, tahribattan en azından böyle insanların olması asıl şaşırtandı. Ayrım yapman çok ...... .
Yurt dışına gittiğinde gittiğin ülkede kalırsan ordaki ırkçıların bakışlarını hissettiğinde , burası gelsin aklına,
Bu ayrımcılık yüzünden hergun bir şeyler patlıyor bugün gibi!...
patlayan birşey varsa benim götümde patlamıyor :) Tahribatta her telden insan var hocam şaşırma çok , dış ülkeye gittiğimde ırkçı bakışları üstümde hissetmem çünkü şükürler olsun IRK'ım nerde ne yapması gerektiğini bilir öyle Almanya da ki kekolar gibi barzo barzo hareketler yapmaz.Yaparlarsa zaten ırkçı bakışları üstlerine çekerler ve bakanlarda haklıdır zaten.
-
hacılar ben de kız arkadaşım için bi ev arıyorum. anadolu yakasında olur avrupa yakasında olur 1+1 2+1 olur. en önemli nokta kiranın 1000tl civarı olması ve iyi bi muhitte olması. var mıdır itin sapığın serserinin olmadığı bi yerde bu şartlarda ev kiralayabilceğimiz semt mahalle vs.
-
x Seastar bunu yazdı
hacılar ben de kız arkadaşım için bi ev arıyorum. anadolu yakasında olur avrupa yakasında olur 1+1 2+1 olur. en önemli nokta kiranın 1000tl civarı olması ve iyi bi muhitte olması. var mıdır itin sapığın serserinin olmadığı bi yerde bu şartlarda ev kiralayabilceğimiz semt mahalle vs.
Ev sahiplerinin bir çoğu eve dişi dışında geleni yanlış anlıyorlar. Bu yüzden nasıl olacak durumunuz?
Gitmesen gözün arkada kalır, gitsen bir türlü.
Öyle değil mi?