Kısa Süreli Yurtdışı Gezisi İçin E-Sim Önerisi
-
Merhabalar, Ekimde bir 4-5 günlüğüne Bosna- Karadağ planlıyoruz, şirken esim ayarlamanız lazım dedi. İnternetten baktım ama aralarında çok uçuk rakamlar var ve neye göre fark ediyor anlamadım. Kimisinde sadece Gb yazıyor.
Acaba balkanlarda esim kullanıp tavsiyede bulunabilecek var mı hem paket tarife hem de kullanım olarak
teşekkürler
-
Karadag icin 15 euroya 500 gb turist paketi var ustelik yerel saglayicidan internet uzerinden esim de alabiliyorsun. Mtel.me 1.me telekom.me sitelerine bir goz at gecerlilik suresi degisebilir paketlerin ama genel olarak online esim de alsan, havaalanindan da fiziki sim alsan sehirdeki kiosklardan da alsan hepsinde ayni fiyatlar
-
Airalo uygulamasını dene
Jezero
-
KAPSAMA ALANI
Karadağ
-
VERİ
1 GB
-
GEÇERLİLİK
7 Gün
-
FİYAT
$4.50 USD
-
-
MobiMatter kullanabilirsin ben 3 kere Avrupa'da kullandım. Eğer kullanmaz istersen de referans kodum aşağıda bulunuyor. Ayrıca sana da %50'lik kısmı ödül olarak iade ediyor
EMRAH64212
-
Bosna için ayrı Karadağ için ayrı mı almam lazım yoksa hepsinde geçiyor mu, ya da Avrupa diye mi almalıyım
-
erebos bunu yazdı
Bosna için ayrı Karadağ için ayrı mı almam lazım yoksa hepsinde geçiyor mu, ya da Avrupa diye mi almalıyım
Balkan specials alırsan 9-10 Balkan ülkesinde geçiyor.
-
Ukrayna hattı lifecell
-
air alo kullanıyorum. fakat en başta bi wifi ile etkinleştirmen lazım (öyle hatırlıyorum) ona dikkat et
-
kroo bunu yazdı
air alo kullanıyorum. fakat en başta bi wifi ile etkinleştirmen lazım (öyle hatırlıyorum) ona dikkat et
hocam fiyatlar biraz pahalı kalmıyor mu onda? redteago kullandım onun daha iyi gibi fiyatlar. bi karşılaştır istersen. üye olacaksan refle ol 4 dolar bonus veriyor.
-
EmQceR bunu yazdı
MobiMatter kullanabilirsin ben 3 kere Avrupa'da kullandım. Eğer kullanmaz istersen de referans kodum aşağıda bulunuyor. Ayrıca sana da %50'lik kısmı ödül olarak iade ediyor
EMRAH64212
up olsun, belki kullanmak isteyen olur :)
-
hocam en uygunu mobimatter ve bne esim. bne esimde iki ülkeyi birden kapsayan sadece global paket var ancak bi tık pahalı. fakat referansla kaydolursan sana 5 Euro indirim veriyor.
ayrıca ucuzaucak30 koduyla %30 indirim alabiliyorsun, fakat yine de istediğin ülkeler bne esimde mobimatter a göre pahalı (:
mobimatterda 14 günlük 1 GB 4 dolardan başlıyor. 30 gün 3 GB 8 dolara var, bu işinizi görür gibi.
mobimatter için referans kodum: SAMED86339
BNE eSIM için referans kodum: QG9SA5ER