Kitap Önerisi
-
hem kendim okurken zevk aldığım kitapları hemde sizin okuduğunuz güzel etkileyici kitapları paylaşırsanız yeni bir kitap alcağım bunun hakkında en azından fikir sahibi olurum
okuduğum güzel kitaplardan birkaçını paylaşıyorum.
(İLK 3 kitap zevk alarak okuduğum klasik hikayelerden biraz kendini soyutlayıp farklı hikayeleri farklı anlatım tarzıyla sunan bir kitap biraz psikolojik gidiyor onun için
yetişkin kişilere hitap eden kitaplar)
(bunu özellikle koydum aslında bu roman filan değil ama otobüste veya herhangi biryerde beyin jimnastiği yapmak için çok güzel bir kitap hepinize tavsiye ederim)
(bu kitabı hocamdan almıştım birdahada vermedim tanıyanlarınız elbet vardır hayatını merak etmiştim güzel bir kitap)
(HAWKING İN gerçekten her okuyucuya hitap eden güzel kitaplarından birisi)
(Son iki kitap ise uzayı ve evreni anlatıyor bu arada bana öyle gelmiş olabilir ama okuduğum en güzel kitaplardı bu son iki kitap)
-
2043 Son Başlangıç öneririm hocam
-
o kitabı yaklaşık 20 sayfa kadarını okudum hocam bildiğimiz şeyleri anlatıyordu genelde bende bıraktım
(eğer bu tarz kitapları seviyorsanız tavsiye ederim Son ülkücüyü kim öldürdü , bir vatan iki reis, ALPARSLAN TÜRKEŞ ve liderlik. okuduğum güzel kitaplar arasındadır)
-
x opsiyonel bunu yazdı
o kitabı yaklaşık 20 sayfa kadarını okudum hocam bildiğimiz şeyleri anlatıyordu genelde bende bıraktım
(eğer bu tarz kitapları seviyorsanız tavsiye ederim Son ülkücüyü kim öldürdü , bir vatan iki reis, ALPARSLAN TÜRKEŞ ve liderlik. okuduğum güzel kitaplar arasındadır)
bildiğimiz şeyleri anlatmıyor hocam :)
tavsiye ettiğiniz kitaplara elimi bile sürmem :)
-
fazla1
RimPalace tarafından 02/Oca/18 05:13 tarihinde düzenlenmiştir -
fazla2
RimPalace tarafından 02/Oca/18 05:13 tarihinde düzenlenmiştir -
x RimPalace bunu yazdıx opsiyonel bunu yazdı
bildiğimiz şeyleri anlatmıyor hocam :)
tavsiye ettiğiniz kitaplara elimi bile sürmem :)
arkadaşımdaydı kitabı tekrar isteyeceğim umarım dediğiniz gibidir hocam :)
bu arada önerdiğim kitaplar gerçekten objektif bir biçimde yazılmış okuduğum ender kitaplardan dı beğenmediniz mi nedeni ni gerçekten merak ettim
-
Benden baska carl sagan okuyan varmis, sevindim :)
contact kitabini okumadiysan kesinlikle oneririm. Hatta filmi de var sanirim julia roberts mi ne oynuyor.
Ben Stephen King Needful Things e basladim, simdilik pek bir numarasi yok bakalim.
Onun haricinde her kitap konusunda paylastigim gibi:
- 1984
- hayvan ciftligi
- olasiliksiz
-
-
Çok okudum ama sevdiklerim:
Elifşafak - aşk ( şemsi tebrizi hayran bırakiyor)
George owel 1984 ( bu yasama doğru gidiyoruz )
George owel hayvan çiftliği ( yöneticiler çok tanidik :)
Tess gerritsen cerrah ( yazarı gerçek cerrah. Katil gözüyle yazilmiş ilk polisiye roman sanirim. )
Dave palzer - adsiz çocuk ( bunu bir oturuşta okumuştum. Konusu amerikada gerçek olmuş bir olay. Yazar kendi hayatini anlatiyor. 6-7 yaşındayken annesi tarafından şiddet gören bu çocuğun gözünden yazılmış. iki kitap daha varmış seri elime geçmedi daha )
Adam fawer olasılıksız ve hemen ardından empati ( harika bir seri. Nasıl tarif etsem bilemedim. Ancak boş kafayla düzenli okunacak bir kitap çok sarmal hikayeler olduğu için ben sınav zamanı başladigim ve ara verdiğim için hep 5-10 sayfa geriye giderek okumuştum bitmek bilmedi :)
Simdi 3. Kitabi çikti okumadim
Sırayla Alacakaranlik - yeniay- tutulma - şafak vakti
( Okuduğum tek aşk romaniydi çok sevdim. Biraz ergen kiz romanı diyor erkekler ama bence çok akici ve farkliydi.)
Simyacı
Merihte 4 hafta ( bulursaniz tabi 1978 basım bilimkurgu romanı. Çok farkliydi cidden. )
Tree man in a boat ( komedi- dinlendiren cinsten))
Oscar wilde dorian gray in tablosu ( çok basitlestirilmisini okudum uzunu sıkar mı bilmem ancak çok siradişi bir konusu var )
The black cat ( çok eskiden okuyup çok begendigim bir kitaptir. )
Cengiz aytmatov ( bol betimli ve ağır bir kitap yazari. Muhakkak okunmali )
Sanayileşmenin gizli tarihi ( daha bitmedi gerçi ama çok begendim. )
Trevinian yirminci mil ( bildiğimiz western filmini okuyorsunuz) diger kitaplarini okuyan var mı
Aklima gelenlenler
-
1,5 senedir okuduğum kitapları kendimce yorımluyorum. Tavsiye edip etmediğimi de yazıyorum. Bil müh. yim, bilim kurgu, anı tarzı kitapları seviyorum. Göz atabilirsin:
https://www.goodreads.com/user/show/62177378-kutlu