Kıyafetlerden Ter Kokusunu Çıkaramıyorum
-
Merhaba dostlar, kısa süredir fitnessa gidiyorum. Sporda giydiğim, terlediğim kıyafetleri yıkadıktan sonra
üstünde hala bir ince ter kokusu olduğunu hissediyorum. deterjandandır diye değiştirdim. yumuşatıcıyı da deterjanı da sıvı olanlardan aldım.
Problem devam ediyor. Yaşamış, çözmüş olan var mı? Saygılar, sevgiler.
-
Leke sökücü veya yüksek ısıda yıkamanın faydası olabilir.
-
Bu durumu sadece bir parça giyside yaşıyordum. Yapıldığı iplikten midir nedir bilmiyorum. Uğraşmadım giymedim bir daha.
-
kurutma makinası al eve kıyafetler yıkanınca onunla kurut koku kalmaz
xxkomandoxx1 tarafından 29/Ağu/21 16:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Spordan sonra saunaya asıyorum tişörtü yarım litre su döküyorum sanki hiç giymemişim gibi
-
bol su içmeyi dene.
yada deodorant roll on kullanabilirsiniz
pamuklu kıyafet giyebilir ve 2-3 tane tşört alıp orada sık sık değiştirip tek bir tanesinde olmasını engelleyebilirsin...
aslında herkes farklı terliyor. bazıları 40 derecede hiç terlemezken bazıları 30 da sırılsıklam oluyor.
kimisinin teri hiç kokmaz kiminin teri çok berbattır odaya girdiği gibi burnun düşer.
ağız kokusu gibi ter kokusununda bir sağlıkla ilgili olduğunu düşünüyorum
doktora gidip aşırı terliyorum ve terim kokuyor derseniz bir kontrol edilir belki de sorun kıyafette değildir.
-
Ter bazı kıyafetlerde uzun süre kaldığı zaman solduruyor ve özelliğini yitirmesine sebep oluyor. Spordan sonra normal suyla bile yikasan faydası olur.
-
Kendin yapamazsın ama benim gibi burun eti oluşumun olursa koku duyun sıfıra inebilir, askerliği çok rahat yaptım mesela, Hindistan'a gittim geldim kaç kere hiç sorun yaşamadım, mis gibi kokusuz ülke :) Sen hissetmiyorsun diye başkaları da mı hissetmeyecek, sana ne canım onu da onlar düşünsün :)
Peşinen not: Şaka niyetiyle yazdım, temizlik olmazsa olmaz ama et ve koku durumu bende gerçek. Hanım sağolsun burnu çok keskin, onun sayesinde pis pis kokmadan gezebiliyorum insan içinde. -
pudralı deodorant ile gidersen pek sorun yaşamazsın
uyarı: popodan akabilecek ter için sadece pudra kullanın
neverland tarafından 30/Ağu/21 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Bazen benim kıyafetimde de oluyor o koku kalma durumu. Giyme havalandır bir kere daha yıka. Tamamen kumaş ile alakalı. Sporda gerçekten çok terliyorum. Yani salona 06:30 da giriyorum. 8 de çıkıyorum. Tişört resmen üzerime yapışıyor. Kurutma makinasına atarsam sorun olmuyor ama yıkayıp askıda kurutursam sorun devam. ( özellikle formalarımda )
-
yüksek ısıda yıkamayacaksın tshirt ölür zaten pahalı fitness için alınan ürünler hiç gerek yok, arielin koku giderici düşük ısı deterjanları var sıvısı daha iyidir biraz pahalıdır ondan kullanacaksın, hem eşyan eskimeyecek hem koku ve kir gidecek.