Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?
-
Arkadaşlar benim inancım yok ve bu konuyu tartışma çıkarmak için açmıyorum sadece beyin fırtınası yapmak için açıyorum.
Şimdi insan oğlu 2 ufak atom bombası ile japonyayı nerdeyse yok edicekti. İnsanlar istese, tüm atom bombalarini patlatsa dünyada insan canlı yaratık hiç bişi kalmaz haksızmıyım?
Eee dünyada canlı kalmayınca dünya boş boş napıcak? Kıyamet gelmiş olcak, hani israfil boruyu çalcaktı? Yoksa Allah insanların işine karışıp bombaları etkisiz hale mi getircek?
Tartışmak serbestir. :) Saygısızlık etmemek şartıyla.
under tasidi bakacak
-
imanı tazele
-
Kıyametin gelme alametlerini okursan bu soruyu sormana gerek kalmayacaktır.
-
edit//
-
nuh tufanından daha kötüsünü yapamazlar heralde. o tufanda da bi gemi içinde yaşayan canlılardan şuandaki dünya nüfusu hayvanlar dahil yaşıyor.
-
Bahsedilen kıyamet dünya da değil evrende olacak bir şey. Dediğin gibi tüm bombalar patlatılırsa ancak dünya zarar görür.
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Bahsedilen kıyamet dünya da değil evrende olacak bir şey. Dediğin gibi tüm bombalar patlatılırsa ancak dünya zarar görür.
-----------------------------eee kuran da dünyadaki insanlara indi uzaylalıra inmedi değil mi?
-
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Bahsedilen kıyamet dünya da değil evrende olacak bir şey. Dediğin gibi tüm bombalar patlatılırsa ancak dünya zarar görür.
-----------------------------eee kuran da dünyadaki insanlara indi uzaylalıra inmedi değil mi?
-----------------------------Ali'ye mi, Veli'ye mi indi bilmem hacı senaryo evren üzerine
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------kuran tüm alemlere inmiştir....
Yazdığım gibi git öncelikle kuranın türkçe mealini oku içinde tüm sorduğun ve soracağın cevaplar var dinsiz imansız gayrimüslim canım kardeşim
-
Kıyamet kopmasıyla evren birbirine girecek dünya değil. Dünyayı yok edecek güç şu anda yok. Yani o hayal ettiğin güç yok. Geleceğe gitmek geçmişe gitmek gibi garip bir bilimsel araştırma olayına da döner bu