Kız Meselesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim de böyle bir konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ama olayı özet geçeyim. Ben böyle bişeyi ilk kez yaşıyorum.

Bir süredir telefondan ve skype üzerinden görüşüyoruz. Ben daha önce yerli yabancı birçok kızla sevgili olmuş biriyim. Ama ilk defa birini sevdim ve buna engel olamıyorum. Kız ile de aramız ii. Onunla sevgili olmaya da çalışmıyorum. Zaten kendisine bunu görüşmeye başladığımız  ilk zamnlardan beri söylemiştim. İlk defa birini sevdim ve onunla evlenmekten başka bişey istemiyorum. 

Ailesi ile görüşmek istiyorum ama buna izin vermiyor. Annesi ile konuşmuştum. Gel tanışalım dedi. Bende niyetim zaten birbirimizi tanımak dedim. Hatta kızla rahat görüşmek için ailesiyle tanışıp izin istemek amacındayım. Gizlim saklım yok. Aynı şehirde değiliz ama bu büyük bir sorun değil. Her yere kısa sürede gidebilirim.

Onun sesini duymadığım günüm ii geçmiyor. Bir süredir hep rüyamda kendisi. Bayaa kaptırdım kendimi sanırım... Onunla oldukça uyumluyuz.

Dün bu evlilik meselesini yine önüne getirdim. Bana umut vermek istemiyormuş... Günde en az 1 saat telden görüşüyoruz biz.

Dünden beri benden kaçıyor, konuşmamaya çalışıyor. Az önce de telefonda bir süre konuşmasak falan dedi.

Böyle bir durumda ilk kez kalıyorum. Ne yapmalıyım ? 

Normalde herhangi bir kız olsa umursamam. Hele başka şehirde olsa hiç umurumda olmazdı. Ama bu kız gerçekten fazlasıyla umurumda.

Süpriz bir günde kızın karşısına çıkmayı düşünüyorum. Çünkü geleceğim günü bilirse o gün evden çıkmayabilir...

Edit: Kız birkaç kez beniml arkadaş gibi olmak istediğini söyledi. Şuan fazlası olmaz, çok zor falan demişti. Daha önce yaşadığı hayal kırıklığı var. Bazı şeyler yarı yolda kalmış. Bir kez daha bunu yaşamak istemiyor... Bu kıza nasıl cesaret vericem...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

istemiyo olm seni kız bu kadar basit. zamanla istermi bilmem ama çoooook zor. O kız sana gelmez olm ümidini kes :|

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Abi hani tipik kezbanlar olur ya evlenelim hemen moduna geçerler sanki bi sik var gibi,

he bu sefer roller değişmiş sen yapmışsın acele etmişsin, sakin ol anı yaşa tart hatunu, evlilik öyle o kadar çabuk ve basit bir şey değilki,

akışına bırak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Abi hani tipik kezbanlar olur ya evlenelim hemen moduna geçerler sanki bi sik var gibi,

he bu sefer roller değişmiş sen yapmışsın acele etmişsin, sakin ol anı yaşa tart hatunu, evlilik öyle o kadar çabuk ve basit bir şey değilki,

akışına bırak.

Akışına bırakmak istiyorum. Onu aslında tanıyorum ama biraz daha tanımak için bunu yapıyorum. Zaten evlilik ciddi bir karar. Benim bu kıza karşı niyetim bu. Kendisi bile bana hemen evlenelim dese ben 2014 ten önce evlenmem zaten. 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

akışına bırak.

Akışına bırakmak istiyorum. Onu aslında tanıyorum ama biraz daha tanımak için bunu yapıyorum. Zaten evlilik ciddi bir karar. Benim bu kıza karşı niyetim bu. Kendisi bile bana hemen evlenelim dese ben 2014 ten önce evlenmem zaten. 

abi dışardan benım gordugum bu yaz evlenecen gıbı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sen beni istemiyorsan ben seni hiç istemiyorum

bsg amk

dersin biter giter işte kastırma bukadar :P

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Erkeksi düşün biraz :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kızın üstüne çok gitmişsin bıkmış hatun. biraz oluruna bırak arama bakalım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aLman bunu yazdı

kızın üstüne çok gitmişsin bıkmış hatun. biraz oluruna bırak arama bakalım

Bu arada kız şuan bu konuyu muhtemelen görmüştür ve okuyordur. 

Sende haklısın kızın üstüne gittim galiba. Ama bütün bunlar onu kaybetmek istemediğimden...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

sen beni istemiyorsan ben seni hiç istemiyorum

bsg amk

dersin biter giter işte kastırma bukadar :P

Hocam bunu bu kıza söyleyemem. Başka birine çok rahat bsg derim. Hatta senden sıkıldım umurumda değilsin der geçerim... Ki yapmadığım şey değildir. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    edit mettoman tarafından 01/May/13 18:02 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 7923 Toplam Mesaj: 54