Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
multiyano bunu yazdı:
-----------------------------
darpantolon mini etek topuklu ayakkabi giyip ilgi cekmeye calisan parfum sikip kendisine ilgi cekmeye calisan larin var halina oyle bir gunaha girmektedirlerki vay hallerine vayyyyy
simdi yeni evlenecek genc kardeslerime soyluyorum elinizi cabuk tutun yarin birgun kizoglan kizbile bulamicaksinizz evlenecek.Allah sonumuzu hayir eylesin insallah
-----------------------------Amin.aklı olan dediğin gibi yapıyor.
-
aklınız uçkurunuzdaysa yapacak bişey yok size. körelmişsiniz bitmişsiniz öyle sarkarsınız orda burda olurya sağlam bir dayağa maruz kalırsınız ondan sonra isterseniz tekrar yaparsınız bu sefer ölürsünüz herşey biter bir pislik temizlenmiş olur...
-
Türkiye'nin beyni sulanmış. isteyen istedigini yapar bu cahil milletle. ihtilal de yapar, darbe de yapar, teokrasi de gelir... nasil istiyorsaniz oyle yonetilirsiniz. Abd, ingiltere, kanada vsvs.. gibi ulkeler baligi basta kokutmamis. Adamlar ne olursa olsun medeniyeti kendi topraklarina getirmisler.Yazik ! Gercekten buralari yasanmaz kiliyorsunuz. Genclik denen bi sey yok. %98 i hastalikli bireyler.
-
HolyReform bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
jilet konusu 80lerde adana vardi. hatta adana/kozan'da konser vermek icin gelen bir sarkici bayan'a yaptilar diye biliyorum.
senin kafa hala 80'lerin abazan kafasi haci. madem 80'ler dedik konuya uygun bir video koyalim..
http://www.youtube.com/watch?v=zDnZfs3wzpg
naptın ya :D:D:D
-----------------------------bu filmi bi yerden hatırlıyorum
-
Herkes Nihat Genç olmuş.