Klasik Erkek Giyim Ürünleri Çok Makul Fiyatlar
-
toplu alımlarda fiyat değişiklik gösterebilir.
-
la daha biraz önce sildiler konunu
-
sikinti yok
-
hocam dar kesim ceket var mı?
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam dar kesim ceket var mı?
-----------------------------klasik düz kesim
-
tane saılsa almayı düşünürdüm hoca. iyi satışlar.
-
hacı konu dışı bu centone niye böyle amk, gittim GOP ta var bitane taşlıtarlada minibüslerin beklediği benzinliğin orda, yok 180 liralık ceketi 60 a aldım, bilmem 100 küsurluk paltayo ki kumaşlar çok sağlam, 80 e aldım.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------hacı konu dışı bu centone niye böyle amk, gittim GOP ta var bitane taşlıtarlada minibüslerin beklediği benzinliğin orda, yok 180 liralık ceketi 60 a aldım, bilmem 100 küsurluk paltayo ki kumaşlar çok sağlam, 80 e aldım.
-----------------------------olaya bak GOP lu :D ( bende gopluyumda sasirdim :D ) GOP candir ya orda herseyin en kaliteli cakmasini yari fiyatina bulabiliosun :D
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------hacı konu dışı bu centone niye böyle amk, gittim GOP ta var bitane taşlıtarlada minibüslerin beklediği benzinliğin orda, yok 180 liralık ceketi 60 a aldım, bilmem 100 küsurluk paltayo ki kumaşlar çok sağlam, 80 e aldım.
-----------------------------ÜRÜNLER CAKMA DEGİL KARDES.. BİZ ADETLİ ALIM YAPIYORUZ 10000 ADET DÜSÜN ,MALİYETİ AZALIYO SERİ SONU ÜRÜNLER
TEMİZ UCUZ
-
Alacağımdan değil de aklıma takıldı renk seçme imkanı yok mu bunları alanların random mu geliyo :D
-
o değilde ben deri elviden nerden bulcam :/