Klima Tavsiyesi (İstek)
-
Ya Arkadaslar bu meretlerın hepsı bırbırıne benzıyor gıbı ama fıyatlar cok ucuk ...!!!
Evınızde hangı klımayı kullanıyorsunuz fıkırlerınıızı ıstıyorum ... Sıcaktan artık bunalım geldı ve bır klıma alıcam bugun veya yarın ....Vestel almıstım caydım , Beko , Arcelık vss önerıler de ıstemıyorum ... Yuksek cogunluk onları tavsıye etmıyor cunku ,
Hatta ben kafamda modelı de kestırdım gıbı
Mitsubishi DXK12Z3-S dusunuyorum 12.000 BTU luk bı mıtsu canavar ama DAIKIN , SANYO ve GENERAL arasında da kararsız kaldım ...
Kullananlar bı fıkır versınleer please ... :)Bı de kımısı MITSUBISHI dıyor KRAL dıye ,
Kımısı de dıyor kı DAIKIN bu işin KRALI ....GERÇEK KRAL KIM? :))
-
mitsubishi inverter klima al derim ben.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------mitsubishi inverter klima al derim ben.
-----------------------------Hocam bu işte dusuncem dedıgın gıbı hem Mıtsu hem Invertır Mitsubishi DXK12Z3-S
-
daikini bedava verselerde almam, amca sağolssun :D
-
Daikine kanim daha fazla kayniyor bence kral Daikin :D
-
Hacılar mıtsubıshının 12.000 lık benım begendım modelı ınverter : Mitsubishi DXK12Z3- FİYATI : 2.100 TL
Daikın ın da 12.000 lık ınverter ( mitsubıshı atarında klıması ) FTXN35 L Modelının FİYATI : 2.155 TL
Kararsız kaldım :) Boru degıl bayagı da pahalılar ıyı olanı secelım...
Arada 55 TL var o kadar parayı verınce 55 TL ye bakmam da ama ıyısı hangısı ıste :D -
Yumatu al bencede :D
-
Daıkın iyidir ama kral mitsubishi bana göre elctrık kırıgamıne fd serisi invertör :)) işbanklara git bu güzel yayla havasını teneffüs et derim 5 ay önce taktırdım odanın birine harüka az elektirk tüketiyor nefesi kuvvetli ve temiz :) şiddetle tavsiye ederim bendeki 9 btu luk 12 lik gibi çalısıyor , alırken mutlaka ve mutlaka kendi servislerinden al + mıtsubıshı elecktrik olması öenmli 3000 tl almıstım
-
En iyiler
Daikin
Diamond
Mitsubishi
-
10 senedir daıkın kullanıyoruz..tavsiye ederim :)
-
Faturalar nasıl? Gunde kac saat kullanıyorsunuz?