Kocaeli Üniversitesi
-
Müridlerden Kocaeli Üniversitesinde okuyan var mı yada o çevrede oturan. Tanışmak isterdim sizlerle.
-
ben kullardayım be hacı sen takılmazsın bizlerle, bizler alt tabakayız :D umuttepe bizi aşar..
-
seneye artık :W
-
tutan okulu yazmadım işte. :D ikinci tercihler yapılmadıysa ki yapılmadı olarak biliyorum hala kocaeliyi yazma şansım var ama ne bileyim gitmek istemiyorum oraya
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
ben kullardayım be hacı sen takılmazsın bizlerle, bizler alt tabakayız :D umuttepe bizi aşar..
nie takılmıyalım yaa mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel :D -
bende varım koü den. koüde potansiyel var gibi beyler. olmazsa bayramdan sonra bi buluşma düzenleyelim iyi olur =)
edüt: esgira imzanda bilgisayar müh. yazıyo. kaçıncı sınıftasın?
-
Kocaeli Üniversitesi Kullar kampüsündeyim Muhasebe ve vergi uygulamaları Bölümü bu tür şeylerde bende bulunıyım pek fazla giremiyorum ama takip ediyorum siteyi:)
-
ben kou mekatronik mühendisliğine bu sene girdim. kayda gittim bugün kayıt binasına girmemle çıkmam arasındaki zaman 2dk idi ciddi anlamda 130 saniye falan. acayip hızlı bi kayıttı. neyse daş gibi kampüs o yeee
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------kullarda ark var benim elektrikte :D
-
Gel buyur hacım misafirimiz ol:)kocaelide potansiyel var tabi olmazmı, sen gel hele bi açta açıkta bırakmayız müridimizi:)
Bölüm neydi? -
Bu sene kazandım iyi yaa baya mürid varmış. dün kocaelindeydim de şu and istanbula geçtim 12 eylüle doğru bidaha geçicem kocaeline. bi buluşma ayarlarsak iyi olur hem tanışmış oluruz aynı zamanda:D
Toplam Hit: 3729 Toplam Mesaj: 26