Kondomla Futbol Topu Yapmak
-
selam müridler, çocukken top bulamayıp pet şişelerle, kola kutularıyla hatta şişe kapaklarıyla maç yaptığımız günleri eminim hatırlarsınız;
bu afrikalı elemanlar başka bir yol bulmuş;
ahan da paylaşıyorum : http://www.terliksi.net/galeri/1296
yorumları görelim =) -
Vay aq güzelmiş :D
-
daha önce görmüştüm. o değil de fukaraların top almaya parası yok ama prezervatifi buluyolar :D
-
sitedeki adam direk " maymunlarla çiftleşerek dünyaya aidsi hediye eden sizlersiniz" diyerek hakaret etmiş ya kavruk tenli diye:))) geçerli!:)
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
daha önce görmüştüm. o değil de fukaraların top almaya parası yok ama prezervatifi buluyolar :D
-----------------------------afrikada aids'in yuksek oranda oldugu icin, prezervatifi bedava dagitiyor olabilirler
-
cordelian bunu yazdı:
sitedeki adam direk " maymunlarla çiftleşerek dünyaya aidsi hediye eden sizlersiniz" diyerek hakaret etmiş ya kavruk tenli diye:))) geçerli!:)
-----------------------------evet ya ayıp di mi sitedeki adamı kınıyoruz :Pp
-
herşeyi geçtimde o kondom nasıl top gibi yuvarlak şişti.normalde uzunlamasına şişmesi lazım değil mi
-
jayde bunu yazdı:
herşeyi geçtimde o kondom nasıl top gibi yuvarlak şişti.normalde uzunlamasına şişmesi lazım değil mi
-----------------------------:))
-
ben parasından çüküme takmaya korkuyorum adamlar top yapıyor
-
afrikada pre yi bulan adam topuda bulur.
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------Parasiyla degilki avrupa gonderiyor nufus planlamasi icin...