Köpek Almayı Düşünüyorum Karar Veremedim Yardım Edermisiniz?
-
sevgili müridler köpek almayı düşünüyorum karar veremedim yardım edermisiniz? ben bulgaristanda öğrenciyim hem kızlara ayak yapmak için hemde fizik tedavi gören bi kardeşim war onun eğlenmesi için bi köpek almayı düşünüorum doberman ve dalmaçyalı arasında kararsız kaldım sizce ne alayım
-
kız ayıklamak için doberman alcan ha al al çok güzel kız kaçırırsın çığlık attırırsın hatta kimisini bayıltabilirsin bile ( korkudan ) neyse. git kaniş al en güzeli:)
-
golden senin için biçilmiş kaftan o halde...
-
ya dobermanı kız için diil sevdiim için alıcam dalmaçyalı ya da golden kaldı çoğunluk golden dior o zmn golden ii fikir duruyor :D çok saolun
-
Hocam Ben Saf Gsd Besliyorum .. Sana ( GSD ) yi kesinlikle tavsiye ederim.. al birde eğitime verin.. tmmdır.. yanında tank nıyetıne gezdırırsın hayvanı.) ailenızın bır parcası olur.. hoca köpegı alıpta 3 5 ay sonra bırakıcaksan hiç alma derim.. egerkı alıcam bakıcam dıyosan aldıgın zaman hayvanı eğitime yolla.) sonra sana insan gibi gelsin...) köpegi sen yonetırsın.. ( örn en sevdıgım komut ite verirken ( saldır ): hele birde sokakta kapkaç falansa:D çözerim tasmayi: 5 sanıye sonra adamın bogazında: hoca alıcaksan.kesinlikle.) ALmaN kuRdu ..)))
-
golden (:
-
dogo argentino :D haha şaka bir yana bence dalmacyalı acaip şirin ve cok da gözüken köpek diil :D
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------dogo argentino :D haha şaka bir yana bence dalmacyalı acaip şirin ve cok da gözüken köpek diil :D
-----------------------------dogo argentino hea zuhahaha :D delimisin olum :D dalmacyalı cok yer bastan bunu bilerek almanı tavsiye ederim ^^ golden en iyi secim olacaktır senin icin ;)
-
-
rootvaynır al :) ama dişi al dişiler sahibine çok bağlı oluyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
rootvaynır al :) ama dişi al dişiler sahibine çok bağlı oluyo
-----------------------------Rottweiler kız ayarlamak için iyi bi seçim olmaz bence :) O daha çok milleti korkutup kaçırmak için :D
Toplam Hit: 4466 Toplam Mesaj: 36