Kredi Kartından Başka Taksit Yapma Şansı Var Mı?
-
C-M-D bunu yazdı:
-----------------------------
Ben KartFinans Nakit kullanıyorum ve alışverişlerimi taksite bağlayabiliyorum..Sana onu önerebilirim.
-----------------------------hocam ama sitesinden anladığım kadarıyla işleyiş şöyle:
hesabında ne kadar peşin para bulunuyorsa o kadarlık ürün alabiliyorsun ve o parayı sonrada geri çekemiyorsun,havuza aktarılıyormuş.yani peşin paradan bi farkı yok.yanlış mı anlamışım?
-
oliWeR bunu yazdı:
boş yere ev kura bok atmayın arkadaşlar bende evkurdan ürün almadım tavsiye etmiyorum ve inş. almak zorunda kalmam. bir gerçek var etiket fiyatına 20 taksit yapıyor sadece senetle tabiki biraz fazla kazanacak sonuçta para bağlamış o işe yatırımı var vs. vs. 100 milyon ucuza alacaksan gidip parasını vereceksin alacaksın
evkurun sattığı ürünler kendi garantisind3e değil italatcı firma ile sorunun evkurun suçu değil. beko arçelik bayileri vestel bayileri cart curt bayileri kredi kartsız senetle()bazıları senetsiz kefilsiz) iş yapıyorlar gidip kimsenin ağız kokusunu çekeceğine kart isteyeceğine bulunduğun yerdeki bir bayii ye git senetle al senetlerini öde sorunsuz kullan. evkur gibi mağazalar 2. ay eve haciz tebligatı gönderiyor da bankalar göndermiyor mu? 2. ay askariyi yatırmadığım için kredi sicilime işledi şimdi hiç bir banka kredi yada kart vermiyor. 3. aydada hukuklu oluyorsun giren çıkanın hesabı yok.
evkur, ertunç gibi mağazaların avukatı değilim ama birde gerçek var ne kadar ekmek o kadar köfte beş kuruş para vermeden adam sana bilgisayar gönderiyor 15-20 ay vade yapıyor sen 200 milyonun hesabını yapıyorsun. o zaman basacaksın parayı alacaksın ucuzunu. bu arada bütün tavsiyelerime rağmen evkurdan bilgisayar alan bi ark. da stokda olduğu için ve daha önceden de alışveriş yapığı için yüklendi doğru evine götürdü beklemedi. bunuda anlatmamın nedeni stokda varsa çok beklemezsin hemen gönderirler
halen daha diyorum masa üstü bilgisayarlarda hazır sistem veya belli bir marka (casper-aidata vs. vs.) benzer bir markalar tavsiye etmiyorum toplama en iyisidir. cebinde kredi kartın veya nakit paran yoksa mike mike evkur gibi mağazalardan veya arçelik beko vestel gibi bayilerden almak zorundasın.
hadi sıkıyorsa gidin mecdiyeköy piyasasından yada kadıköydeki bilgisayarcılardan senetle alında göreyimm...! en ucuz yerler oralar ya :)
yok ûstadim ben genede dediklerimin arkasindayim adamlar vade farkini bile koyarken fais fiyatlarla koyuyor anlastiklari teknik servislerinde is yok. Kisacasi evkur evinizi Soyar -
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
.Kart Finans banka kartı alırsan olur,
Kredi Kartı değil ama teksit yapıyor
-----------------------------yalnız 500 tlye kadar diye biliyorum ben
-
Amd-x bunu yazdı:
yok ûstadim ben genede dediklerimin arkasindayim adamlar vade farkini bile koyarken fais fiyatlarla koyuyor anlastiklari teknik servislerinde is yok. Kisacasi evkur evinizi Soyar
-----------------------------dostum şimdi gidip evkurdan casper aidata ecar vs. vs. bir bilgisayar alırsan bunun servisi bellidir anlaştıkları servis yoktur sen aldığın ürün arızalandığında evkura götürmeyeceksin caspere yada acer Türkiyeye göndereceksin. o yüzden servis kötüyse eğer o casperin aidatanın sucudur evkurun değil.
evet vade farkını koyuyor üzerine evkurda gördüğüm 1600 tl lik bilgisayarı piyasada 1300-1400 tl ye buluyorum ama ya kredi kartı ya nakit bir çoğunda kredi kartına bile vade farkı uyguluyor anlatmak istediğim o yoksa evkuru tavsiye ettiğimden değil. ama kredi kartsız ve nakitsiz alacaksan zaten 200-300 gözden çıkarmak zorundasın anlatmak istediğim bu