Kripto Para Bitcoin Neden Güvenlidir
-
Yaklaşık olarak 1 yıldır kriptoparalar ile uğraşmaktayım öncesinde'de haberim vardı fakat detaylamıyordum
Dünyanın her yerinde istediğiniz para birimine çevirebilirsiniz.Paranızı soğuk cüzdanlarda sakladığınız sürece kimse el koyamaz.
Savaş gibi durumlardan etkilenmez.
Transferi bankalara göre çok daha hızlıdır ve ucuzdur.
Başka nedenlere gerek varmı
Bitcoin herzaman güvenilir olucak
Bu arada sinyalde vereyim Mart 15 ve Mart sonu itibariyle bitcoin 30.000 $ olması yüksek ihtimal şuanda fiyat çok avantajlı
Bilgi Paylaştıkça güzeldir
-
alım için güzelde bizde nerde 6 bin dolar bile yok :D
-
savaştan etkilenmez mi ? iki devlet yasakladi diye dedikodu cikti bes bine geriliyordu neredeyse. savas ciksa bir dolara kadar yolu var.
-
x nurulmac11 bunu yazdı
savaştan etkilenmez mi ? iki devlet yasakladi diye dedikodu cikti bes bine geriliyordu neredeyse. savas ciksa bir dolara kadar yolu var.
Savaştan etkilenmez dediğim olay el koyma problemi örnek bir ülkede savaş çıktığında hop bankalardaki bütün paralara el koymalar oluyor bu yüzden savaştan etkilenmez dedim.
-
Edit Flood olduMycity tarafından 15/Şub/18 15:07 tarihinde düzenlenmiştir
-
x Mycity bunu yazdı
Yaklaşık olarak 1 yıldır kriptoparalar ile uğraşmaktayım öncesinde'de haberim vardı fakat detaylamıyordum
Dünyanın her yerinde istediğiniz para birimine çevirebilirsiniz.Paranızı soğuk cüzdanlarda sakladığınız sürece kimse el koyamaz.
Bu arada sinyalde vereyim Mart 15 ve Mart sonu itibariyle bitcoin 30.000 $ olması yüksek ihtimal şuanda fiyat çok avantajlı
Bu söylediklerin içerisinde hız ve maliyet kısmı bitcoin çıkış amacı fakat şuan sadece teori segwit ve ln güncellemesi gelmeden sadece teori olarak kalır.Fakat bu işlemi gerçekleştiren alt coinler mevcut asıl olay ln güncellemesi gelirse sadece düşük fee ve hızlı transfer ile piyasa yapan alt coinlere ne olacağı.
-
x trooper bunu yazdıx Mycity bunu yazdı
Bu söylediklerin içerisinde hız ve maliyet kısmı bitcoin çıkış amacı fakat şuan sadece teori segwit ve ln güncellemesi gelmeden sadece teori olarak kalır.Fakat bu işlemi gerçekleştiren alt coinler mevcut asıl olay ln güncellemesi gelirse sadece düşük fee ve hızlı transfer ile piyasa yapan alt coinlere ne olacağı.
Aynen katılıyorum hocam buna şuan ripple nin yapmaya çalıştığıda bu diye biliyorum
-
Hocam yanlış anlama ama 1 yılda hiçbir şey öğrenememişsin, öğrendiğini sandıkların da yanlış bilgiler.
Yazdıkların arasında doğru olan hiçbir şey yok.
-
x torpedo_XL bunu yazdı
Hocam yanlış anlama ama 1 yılda hiçbir şey öğrenememişsin, öğrendiğini sandıkların da yanlış bilgiler.
Yazdıkların arasında doğru olan hiçbir şey yok.
Güzel söylemişsin hocam ama madem ki yanlış (size göre) yanlış gördüklerinizi doğrularını söyleyerseniz bizde bilgilenelim.
-
Soylenenler kagit uzerinde gerceklestirilmek istenenler. Hic biri pratikte uygulamaya gecemedi.
-
Kesin bilgi paylaştıkça güzeldir. Ciddi ekonomi tahsiliniz veya bilginiz yoksa bu konuda bilgi paylaşmamanızı tavsiye ederi. Ha bence varsa da paylaşmayın, orası ayrı.