Küçük Bir Wallpaper Çalışmam (XP)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

begendik bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çayırda koşan bi köpek olsa iyi olurmuş :)

:)))))  öldüm gülmekten yaaaa  ......... :D

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek

olm bune lan :D phooshop kullandığım için kendmden utandım :D dehşet çizmişsin puahaha :| sana benden bi öneri bi yerlerden erkek şeyi bul böle taşşaklı taşşaklı renk uyumunu düzenle ve ot olarak topraktan onu çıkart mantar gibi dursunalr :| bu sadece bi öneri :W

ediit : pencerenin önündeki o balığı çek aradan ay ıda kaldır pencerenin içini kes transparan yap işte arka taraf görünsün sonra pencereden görünen manzarayı akşam ay ışığı şeklinde yap artık nerden yaparsın renklerimi kısasrsın renkmi atarsın bilemeyecem senin yaratıcılıpın. son olarakda pencerenin içine ay o yerleştir biraz prof olsun :F

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    "olm" ne lan???

şimdi ben sana "sen de go and fuck yourself" desem olur mu olmaz...

sen daha iyi yapıyorsan yap. benden 10 dakikada bukadar çıkıyormuş demekki.  sıkıldım yaptım kassam kendimi muhteşem çıkartırım. herşeyi sana veriyor zaten photoshop...

neyse zaten senden anca "emeğe saygı", "+rep" yada böyle bi çıkış beklerdim :D

ama saygı duymuyor değilim görüşüne.. haklısın ben de utandım bi aralar çömez olduğumdan...

Im Boned, All Boned.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    hypnot1c bunu yazdı:

windows xp nin 6-7 resminin ana objelerinde yapılmış bir resim xD

şey bunla anlatmak istediğin olay ne :D

Dünya barışı :D

Ahahaahaha sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün hocam :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    hocam güzel düşünmüşsün eline sağlık :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek

manialith bunu yazdı:
    "olm" ne lan???

şimdi ben sana "sen de go and fuck yourself" desem olur mu olmaz...

sen daha iyi yapıyorsan yap. benden 10 dakikada bukadar çıkıyormuş demekki.  sıkıldım yaptım kassam kendimi muhteşem çıkartırım. herşeyi sana veriyor zaten photoshop...

neyse zaten senden anca "emeğe saygı", "+rep" yada böyle bi çıkış beklerdim :D

ama saygı duymuyor değilim görüşüne.. haklısın ben de utandım bi aralar çömez olduğumdan...

sen çömezlik için uğraşırken ben 2004 den beridir buradayım gülüm =)  çömez yazısına aldanma. tbtnin bi ruhu vardır burada herkes birbirine karşı rahat tavuır takınır aile ortamı gibidir o yüzden olm dedim.

bu arada beni tanıyordun sen. artık tanıma daha saygılı olurum emin ol ben sana bi dost olarak böyle böyle ya dedim sen ne ettin ? sana kötü yaptınmı dedim ben?   anla diye yazının sonuna bu sadece bir öneri dedim dikkat etmedin galiba.

sitemin aşltında muğlahosting ve turkiyeinsaatsektoru nun linkleri vardı şimdi onlarıda kaldırdım senin istediğin gibi olsun sanırsam bu türkiye insaat sektoru senindi ondan kaldırıyorum. 

bu arada +rep ;) 

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı:
    hocam güzel düşünmüşsün eline sağlık :)

düşünce güzel de :D iş yok :D aynısını başkası denese sıralama farklı nesnelerin yerleri farklı olacak :D değişikli iyidir :D

Im Boned, All Boned.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    10 dakika.... bunlarla uğraşamam ben işim gücüm var.. sizin tabi okullar bitti :D
    kendime zaman ayırayım dedim uzun zamandır el atmamıştım fotoşopa ve bu çıktı :D kasmıyorum kendimi kasamam zaten kendimi...

biraz uzadı ama 2. edit: 2004 dediğin nedir ki... '02 de hatırlıyorum ben tbtyi.. tabi ozaman üye olmadım :D benim mallığım işte :D

Im Boned, All Boned.
Toplam Hit: 3078 Toplam Mesaj: 19