Küçükken Ne Olmak İstediniz Ne Oldunuz?
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayar mühendisi olmak istiodum , elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyom,muhtemelen bilgisayara geççem seneye :))
-----------------------------biz olamıyoz ya sırıtıyo:)
Allah yolunu açık etsin
-
Doktor olmak isterdim. Kimya mühendisi oldum. ama iyiki dr olmamışım. midem kaldırmazdı :)
-
küçükken nükleer silah uzmanı olmak isterdim simdi nükleer silah pilotu olmak istiyorum ...
-
astoronot olmak istiodum bilgisayar tamircisi oldum
-
küçüktüm ufacıktım dedim ben elektronik mühendisi olacam peah nerde büyüdük gittik muhasebe okuduk işletmede bitmek üzere vay be şimdi odtü elektronikte olsam deli olurdu ya neyse allahtan işsiz değilim yoksa hepten kafayı yerdim heralde :))
-
küçükken az çalışıp bol para kaldırabileceğim bir şeyler olmak isterdim şimdi ECZACILIK okuyorum yani hayallerimin mesleğindeyim :D
-
ben hala kucugum...
bı sor buyumek ıstıomsn dıe?? "Hayır"
valla yazdıklarınızı okudumda hiçte buyumeye nıyetım yok...
ama hayat kotu kolla gotu dıe bır soz var gelcege daır ılıskılerım var yazılım okumak ıstıorm ıns okurum..
-
küçükken tır şöförü olmak istiyodum şimdi bilgisayarcıyım
-
Genetik Mühendisliği istiyodum ama şuan üniversiteye bile gireceğim kesin değil...sakatlardayız...
-
Avukat ta olmak istedim,doktorda,makine mühendiside,reklamcıda,bankacıda,eczacıda :D ama şunu öğrendim böle şeyler istemeye hiç gerek yokmuş çünkü umut fakirin ekmeği ama karın doyurmuo :) şimdi Elektrik öğretmenliği :D