Kurtlar Vadisinin Gerçek Senaristi
-
Kurtlar Vadisinin gerçek senaristi bu adammış
https://www.youtube.com/watch?v=RE9Ys8puSHY
-
Bu adam bir kaç gündür benimde karşıma çıkıyor. Sedat Peker'e sen fetöcüsün falan diyor. Bayağı yer altı dünyasından kişilerin isimlerini veriyor. Tahminim meczup diye dokunmuyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=Z41D_LdsHMQ&feature=youtu.be&t=3106
-
-
O değilde ben hemen hiç bir diziyi filmi ikinci kez izlemedim Kurtlar Vadisini 5. Kere filan -hayranlıkla- izliyorum.
Türkiye de bundan daha iyi senaryo ve oyuncu kadrosuyla birlikte çekilmiş başka bir dizi varsa söylesin onu izleyeyim.
İzlemeyen varsa ilk 97 ye bi göz atsın. Brain orgasm yaşatıyor yeminle.
-
x zeybekustasi bunu yazdı
O değilde ben hemen hiç bir diziyi filmi ikinci kez izlemedim Kurtlar Vadisini 5. Kere filan -hayranlıkla- izliyorum.
Türkiye de bundan daha iyi senaryo ve oyuncu kadrosuyla birlikte çekilmiş başka bir dizi varsa söylesin onu izleyeyim.
yahu hocam forumda övdün övdün kahvesine falan gittin bir kaç arkadaş daha tbt de övünce izledim çakır ölene kadar içim dışıma çıktı bu ne boktan senaryodur ya.
-
x akmarky bunu yazdıx zeybekustasi bunu yazdı
yahu hocam forumda övdün övdün kahvesine falan gittin bir kaç arkadaş daha tbt de övünce izledim çakır ölene kadar içim dışıma çıktı bu ne boktan senaryodur ya.
Herkese hitap etme şansı yok ki hocam :) Ben de mesela got izlemiyorum.
-
Alemdağın yapımcılığını yaptığı nöbete tutmaz demiştim tutmadı bizimkiler mafya filmlerini seviyor kimin yazıp cizdiği önemli değil
-
Başkan rizeli
peker rizeli
korkmaz rizeli
Çok garip ben bu işi anlayamadım
-
yayının tamamını izledim, ilginç bir herif sedata filanda giydirdi baya :-)
-
e sen de rizelisin :D hatta ben bile rizeliyim.
-