Kurumsal Alışveriş
-
Merhaba babalar,
Hepsiburada, HızlıAl gibi her ne istersek alabileceğimiz fakat kurumsal olarak çalışan web sayfaları var mıdır bildiğiniz?
Kurumsal olarak çalışmaktan kastım kredi kartı ile değil; havale ile çalışmak. Bizim şirket fnansal olarak ultra güçlü, yeri geldiğinde bankalara kredi veren bir şirket olduğu için havale bile olsa ön ödemeyi kesinlikle yapmıyor. Merak edenlere PM ile gönderebilirim şirketi :)
Bize ürüne ait fatura kesildikten sonra 30 gün vadeyle ödemeyi kabul edebilecek bir şirket lazım. Hepsiburada ile görüştük; illaki ilk önce parayı isteriz diyorlar. Gold Kurumsal ile görüştük; onlar kabul ediyor ama yalnızca elektronik ürünler var. Yeri geliyor bizim satınalmacılara ayakkabı kokusunu önleyecek sprey alın bile denebiliyor.
Var mıdır bildiğiniz ve güvenebileceğimiz bir yer?
-
Şirketi merak ettim hocam.
-
Sarfmarket
-
Çok teşekkürler; ama sarfmarket biraz ofis ihtiyaçları türünde. O işler için avansas kullanımı mevcut. Bize daha çok hepsiburada ayarında bir şey lazım..
-
Bu konuyu hortlatsam yardım eden çıkar mı acaba?
-
düşündüğün kategori nedir? elektronik olarak mı? firmayı gonderirmisin
-
x coLdPriNCe bunu yazdı
Merhaba babalar,
Hepsiburada, HızlıAl gibi her ne istersek alabileceğimiz fakat kurumsal olarak çalışan web sayfaları var mıdır bildiğiniz?
Kurumsal olarak çalışmaktan kastım kredi kartı ile değil; havale ile çalışmak. Bizim şirket fnansal olarak ultra güçlü, yeri geldiğinde bankalara kredi veren bir şirket olduğu için havale bile olsa ön ödemeyi kesinlikle yapmıyor. Merak edenlere PM ile gönderebilirim şirketi :)
Bize ürüne ait fatura kesildikten sonra 30 gün vadeyle ödemeyi kabul edebilecek bir şirket lazım. Hepsiburada ile görüştük; illaki ilk önce parayı isteriz diyorlar. Gold Kurumsal ile görüştük; onlar kabul ediyor ama yalnızca elektronik ürünler var. Yeri geliyor bizim satınalmacılara ayakkabı kokusunu önleyecek sprey alın bile denebiliyor.
Var mıdır bildiğiniz ve güvenebileceğimiz bir yer?
hangı bankaya kredı verıyormus hangı sırketmıs bu acaba .banka subelerı bıze yatırın paraları dıye bazı musterılere gıdıyor oyleyse hıc kredı verıyoruz deme.
madem çok güçlüsünüz gidin direkt alın amk.
ben bunu anlamıyorum ha bana da cok denk gelırdı bız soyle buyuk fırmayız boyle buyuk holdıngız e tamam hocam faturayı kesıyorum odemeyı gecelım orospu cocukları 50 lıra ındırım ıcın cok takla atarladı.
O yuzden bız buyuguz dıyen ınsanla calısırken cok temkınlı davranırım.
-
Ben de vadeli hesap açarak bankalara kredi veriyorum hocam =)
-
buyuk firmanın derdine bak :)
-
bu buyuk firmaların alayının ....
illa 30 gün vade olacak
illa su olacak illa bu olacak
milleti maymun ediyorlar
-
büyük firmalar herşeyi tek bir yerden alıyım dangalaklığı niye yapsın
elektronik ayrıdır, kırtasiye ayrıdır, temizlik ürünleri ayrıdır.
ultra güçlü firma tanımın nedir anlatsana biraz