Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye
-
Merhaba,
Haftasonu istanbula gideceğiz Yapıkredinin yarışması için biletleri de aldık.
Neymiş haftasonu nevruzmuş....
Adamı ikna edemiyorum mesuliyette alamıyorum,
Yarışması da c.tesi pazar ne diyeceğimi şaşaırdım ?
Tek başıma katılamıyorum en az iki kişi gerekiyor ne diyorsunuz ?
Yarışma Şişli de olacak.
Korkmamıza gerek var mı ?
15-18 milyona adamın olduğu yerde beni bulacaksa bulsun arkadaş ne yapayım sanki yüksekovaya mı gidiyoruz ?
-
ben istde oturuyorum ve önermem, çok önemli değilse gelmeyin
-
benimde planım ailecek istanbula gezmeye gitmekti bu hafta sonu ama bende vazgeçtim
hatta derbi var kombinem var gitmiycem
-
Kuzenin cep telefonu ile ışınlansin.
-
maserati bunu yazdı
ben istde oturuyorum ve önermem, çok önemli değilse gelmeyin
15 milyon adam gerçekten evine mi tıkılacak ne güzel o zaman yollarda açık olur :)
-
istanbul'a normal zamanlarda bile gitmiyorum aga. Şizofrenik bir şehir. Geçen gittiydim 1.5 hafta. Tinerciler bizi kestirdi amk. Cebimdeki parayı verdimde kurtuldum. Amcıklar elinde falçatayla 10 kişi parada para. Alın dedim amk.
Zaten metroda'da virüsten ölecektim. Ankara'ya kurban. O nasıl bir metrodur. Normalde erkekler kadınları taciz eder. Arkamdaki kadının elin götümün bir lobunda, diğer adamın eli adamın eli diğer lobumda. Benim pantalon önümdeki adamın pantolunuyla yiyişiyor, metrodan çıkarken adamın pantolonuyla benim pantolonu falçatayla ayırdım. 1000 kişilik metro vagonunda, titaniğin klasik arabada sevişirken buhar içinde kalan araba sahnesi gibi, 3000 kişi mitoz bölünerek gidiyorduk. Metro iş çıkışı, sabah işe gidiş saatlerinde, pierre woodman gibi darbeli matkaplı bir fantezik araca dönüyor.
İtüden çıktım şu pezevenk abd li sultanahmete gelmiş GMC jiplerle, korumaları beni zikecekti, bizim polis neymiş efendim yolda ne işim varmış. La yarrak karşıdan karşıya geçiyor bir ben mi varım orada?
Dedim öyle olaylı şehrinde, sizinde amk.
-
Rahat olun hocam bu sene Bakırköy'de halk pazarının oradalar. Polis bunları yine Yeşilköy'e kadar helikopterle kovalar.
Geçen sene meydandan aşağı bir çevik kuvvet iniyor sanırsın Roma Lejyoner ordusu. Kalkanlı vs. Sonrasında Biber gazı atmayaydı iyiydi ama.
mkyb tarafından 17/Mar/16 01:06 tarihinde düzenlenmiştir -
dr kill :D
-
-
Birşey olmaz...
-
Arkadaşlar vallahi bilemiyorum,
Çocuğa ısrar da edemiyorum bir şey olsa sanki ben yapmışım da olmuş gibi olacak.