Kuzey Kore Hacker Yetiştiriyor
-
Kuzey Kore Hacker Yetiştiriyor (23.12.2003)
Kuzey Kore Hacker Yetiştiriyor Kuzey Kore"de bulunan Hyungsan bölgesindeki Mirim College adlı askeri okulda öğrencilere hacker eğitimi veriliyor. Wired"ın haberine göre Kuzey Kore"de bulunan Mirim College öğrencilerine "nasıl hacker olunur?" eğitimi veriliyor.
Son aylarda elinde bulundurduğunu iddia ettiği nükleer silahlarla dünya gündeminde yeralan Kuzey Kore, adeta Internet"te bir cephe açarak özel eğitilmiş hacker"lar yetiştiriyor. 100 sibersavaşçı yetiştireceği belirtilen okulda öğrencilere virüs yazma, network güvenliğine saldırı teknikleri gibi bilgiler öğretiliyor.
kaynak : cigicigi -
güzel haber aklıma geldi buradan da birkaç kişi yollayalım bakarsın birşeyler öğrenip pentegonu heklemeyi başarır
-
-
hangi ulke yetistirmiyor ki ?
abd yapinca yasal
kore yapinca yasak
:)
biri kendisinin guvenlikci yetistirdigini soyluyor
ama digerlerinin hacker yetistirdigini soyluyor
hangisine inanacaginiza iyi karar verin... -
Türkiyede yetiştiriyor~;)
-
ahahahahahaha pentagona kimse dokunmasın bn tek basima kasiorum bitmek uzere....
-
ermish alem adamsın yaaaaa
bende birazdan beyaz saraya dalıcam...
-
SelamunAleyküm....
sevgili arkadaslar evet sizinde sölediginiz gibi hangi ülke hack egitimi vermiyor ama bunu el altindan yapioırlar belkide yapmiyorlar ama bizimde istihbarat teskilatimiz zaten bu dünya ülkelerinde olan biten herseyi takip edip önlemlerimizi aliyoruz... -
bizim vatandaşlı hocası(eski albay) bende dedim bizim orudada yetiştirin hocam türkiyede böyle bi kesim war ben size ayarlarım dedim :) bakacam dedi senle bigün konuşalım dedi adamın sözü geçiyo yani
-
kore nin bize zarari dokunmaz coni korksun
-
tabe ya biz niye korkalım hepimiz aslan gibiyiz
Toplam Hit: 3907 Toplam Mesaj: 13