Laptop Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

Merhabalar,

40-50k arası bir laptop arıyorum. Çok fazla model olduğu için karar veremiyorum açıkcası. Oyun filan da oynamak istediğimden hangi bilgisayar alınır çok bilgim yok, en son aldığım bilgisayar 2021de macbook airdi o da internette gezinmek için. Tavsiyelerinize açığım bu hafta içinde hızlıca almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

https://www.laptop.com.tr/urun/412972/dell-gaming-g15-5530-g155530014u-intel-core-i7-13650hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-165hz-15-6-inc-full-hd-ubuntu-gaming-laptop/

Ben 5520 kullanıyorum, gayet memnunum, 27 bin tlye almıştım bulabiliyorsan uyguna 5520 al geç hocam. 5530 4060 için belki alınabilir ama çok da gerektiğini düşünmüyorum. uyarmam gereken bir konu var beni rahatsız eden, tek m2 slotu mevcut alettte.

mugen tarafından 06/Nis/25 12:36 tarihinde düzenlenmiştir

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

Bu önerdiklerinde ram eklemesi yapabiliyor muyuz sonradan 16 gb istersem 32 filan yükseltebiliyor muyum?

Hp victus çoğu kişi tarafından da başka forumlarda önerilmiş  bunu alabilirim gibi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    huzi123 bunu yazdı

Bu önerdiklerinde ram eklemesi yapabiliyor muyuz sonradan 16 gb istersem 32 filan yükseltebiliyor muyum?

Hp victus çoğu kişi tarafından da başka forumlarda önerilmiş  bunu alabilirim gibi.

3 önerinin içinde Victus' u tercih ederim. Çevremde sanırım 8 kişiye Victus aldım. Hepsi de memnun.

Evet yükseltebilirsin. Yükselttim.

Üzerinde 16GB DDR4-3200 (2x8GB) şeklinde modül var. İhtiyaç halinde 32GB DDR4-3200 (2x16GB) olarak kullanabilrisin. 

BaD_BoYs tarafından 06/Nis/25 14:16 tarihinde düzenlenmiştir

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    huzi123 bunu yazdı

3 önerinin içinde Victus' u tercih ederim. Çevremde sanırım 8 kişiye Victus aldım. Hepsi de memnun.

Üzerinde 16GB DDR4-3200 (2x8GB) şeklinde modül var. İhtiyaç halinde 32GB DDR4-3200 (2x16GB) olarak kullanabilrisin. 

Victusta klavye aydınlatma yok mu, ben mi göremedim?

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    huzi123 bunu yazdı

Victusta klavye aydınlatma yok mu, ben mi göremedim?

Modeline göre değişiklik gösteriyor olabilir. F4' de klavyeyi açma/kapatma ve sanırım 2 kademe aydınlatma kısa yolu mevcut.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    huzi123 bunu yazdı

Tamamdır hocam, peki bu ddr4 olması sorun teşkil eder mi ddr5 filan olayları var farkı pek bilmediğim için soruyorum 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

monster alma.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ValarMorghulis
    ValarMorghulis's avatar
    Erkek

Ben birçoklarından farklı olarak victus almanı önermem. Ben aldım 2 yıl önce pişman oldum. Beni en rahatsız eden sorunu da hoparlörünün cızırtı çıkarmasıydı ki bu da kronik bir sorunmuş. Onun yanı sıra yüksek özelliklerle istediğim performansı bir türlü alamamıştım ve satıp masaüstü bir pc topladım mis gibi.

Toplam Hit: 1011 Toplam Mesaj: 23
laptop oyuncu bilgisayarı