Lavuğun Biri Araca Girmiş En Uygun Nasıl Çözerim?
-
Selamlar, lavuğun biri aracını park ederken benim araca girmiş. Pasta cila ile bu kadar çıktı diyebilirim ama çok kaliteli bir yerde yaptırmadım açıkcası, benim oto elektrik ustası var o yaptı ayaküstü. Sağlam bir pasta cila sayılmaz. Bunu en uygun ve ucuz nasıl giderebiliriz? Kendim çözme şansım varmıdır? Sürekli benzer durumlar oluyor sıkıldım mevzulardan. Aracı parkettiğim yer dar bir sokak işyeri olduğu için yaşanıyor.
Seramik kaplama vardı fakat 2 yıl önce yaptırmıştım. Boyayı attırmış mıdır? En uygun sanayi yolu da ekstra alternatif varmı bir sorayım dedim.
Antalya muratpaşadayım.
insidae tarafından 16/Eki/24 17:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Onun boyası falan kalmamış plastik tampon zaten neyse ki sac kısma gelmemiş. beyaz oje ile boya sonra boyanın üzerine ince sulu zımpara at geçer
geçmiş olsun -
Tampon boyanacak. Altındaki plastiğin siyah asıl rengi çıkmış ortaya. Ayrıca önceden olmuş sanırım kaporta kısmındada hafif göçük ve boya isteyen kısım var.
-
rutüş boyası al boya. temiz istiyorsan boyamadan düzelmez
-
Bunu kendin halledersen çok sırıtır hocam. Adamlar macun falan çekiyor öyle yapıyor. Ya böyle bırak ya da kendin yapma.
-
Aklınızda bulunsun arkadaşlar. Böyle durumlarda eğer boya tamamen zarar görmemişse memli bir bez ve mutfaklarda kullanılan cifle o bölgeyi çok bastırmadan silin. Siyah lekelerin çıktığını göreceksiniz. Pastabcilaya boşuna para vermeyin.
-
Küçük bir yer olsa aseton temizler diyecektim ancak burada mevzu farklı maalesef.Buraya önce macun sonra astar en son normal boya yaparlar diye düşünüyorum.Araban güzelmiş bence işi bilen birisine yaptır gözüne batacaktır.Plastik aksam oldugu için boya önemsiz ancak boya kalitesiz olursa satarken göze batar.
-
Kendin yapmaya çalışma işin ustası yapsın on numara olur
Kendin bir yeri yanlış yaparsın uğraşırsın gerek yok bence
Biraz para vereceksin kurtuluşun yok.
-
abi bi de aklınızda bulunsun selsil de lekeyi çıkarıyor.
fazla abanmayın biraz tozlu bi kimyasdak çizersiniz.
-
Aynı tonda yada yakın tonda bir oje bul. Ufak ufak sür. Kuruyunca ince zımpara geç üstüne. Sonra pasta cila ile aynısı gibi olur.
benim başıma gelse ben komple boyatmaz böyle yapardı.m.
-
sağolun beyler bi tanıdık vasıtasıyla sanayide birine halletireceğim haftaya. kendim uğraşmamaya karar verdim. bakalım ne kadar tutacak :) nazar oldu. lavuğuda aramadım olan oldu artık.