folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Localhostu İnternete Açmak

Localhostu İnternete Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

sadece 80. portu localhost'a (apache, IIS) yonlendirmek yeterli :]

ardindan iss(ttnet, superonline vs) verdigi ip adresiyle giriyorsunuz. 

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

schwarzseherisch bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece 80. portu localhost'a (apache, IIS) yonlendirmek yeterli :]

ardindan iss(ttnet, superonline vs) verdigi ip adresiyle giriyorsunuz. 

localde bir sorun yok ağda başka pc den işimi hallediyorum ama ttnetten veren ip le girdiğimde modem arayüzüne giriyor

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam sen kendi ipne o şekilde bağlanamazsın. ip ni bir arkadaşına ver o girsin. diğer türlü arayüzü görürsün.. yada http://www.gizlen.net buradan bi dene

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

unbalanced bunu yazdı:

hocam sen kendi ipne o şekilde bağlanamazsın. ip ni bir arkadaşına ver o girsin. diğer türlü arayüzü görürsün.. yada http://www.gizlen.net buradan bi dene

evet bunu çok acı bir şekilde öğrendim 1 hafta boyunca karalıyordum kendimi :D schwarzseherisch teamviewer dan bağlandı ve kontrol etti  2 dakka sürdü. Emeği geçen herkes için teşekür ederim.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sevinim senin probleminin hallolmasına :) benimki hala devam ediyor.. sanırım bu iis de problem var benim.. svc dosyalarını çalıştırmıyor. ancak asp.net in development server i ile çalıştırınca localhostta çalışıyor o da global ip ile çalışmıyor :S

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar şu konuyu anlatın ben anlamadım. Bende yapmak istiyorum ama.

Şimdi girdim web arayüzüne virtual server kısmına girdim. Sonra Http_Server seçtim. Portlar 80 80 olarak ayarladı otomatik olarak. Sonra modem arayüzüne girerken yazdığım o adres var ya 192.168.2.1 onu yazdım sonra save dedim. Burdayım şimdi nolcak bi anlatıverin gari :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

up :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bikere bende denedimde pc sürekli açık kalmak zorundda ve soğutucu gerek yoksa kullandığımız alanda verim alamıyoruz

Ayet var, ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:

bikere bende denedimde pc sürekli açık kalmak zorundda ve soğutucu gerek yoksa kullandığımız alanda verim alamıyoruz

hocam sadece millete birşeyleri gösterip kapatıcam ben bunu. Öyle her zaman açık kalmıcak. Sürekli hosta at düzenle muhabbeti zor oluyor. Birde host domain falan olmadı mı bunu kullanırız :D Yok mu bi yardım edebilecek nette aradım ama eski dökümanlar yada çok ayrıntısız anlatılmış olanları var. Bulursanız yada kendiniz ayrıntılı anlatım yaparsanız koyuverin bizde yapalım :D

Toplam Hit: 2759 Toplam Mesaj: 20