Localhostu İnternete Açmak
-
sadece 80. portu localhost'a (apache, IIS) yonlendirmek yeterli :]
ardindan iss(ttnet, superonline vs) verdigi ip adresiyle giriyorsunuz.
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------sadece 80. portu localhost'a (apache, IIS) yonlendirmek yeterli :]
ardindan iss(ttnet, superonline vs) verdigi ip adresiyle giriyorsunuz.
-----------------------------localde bir sorun yok ağda başka pc den işimi hallediyorum ama ttnetten veren ip le girdiğimde modem arayüzüne giriyor
-
hocam sen kendi ipne o şekilde bağlanamazsın. ip ni bir arkadaşına ver o girsin. diğer türlü arayüzü görürsün.. yada http://www.gizlen.net buradan bi dene
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen kendi ipne o şekilde bağlanamazsın. ip ni bir arkadaşına ver o girsin. diğer türlü arayüzü görürsün.. yada http://www.gizlen.net buradan bi dene
-----------------------------evet bunu çok acı bir şekilde öğrendim 1 hafta boyunca karalıyordum kendimi :D
schwarzseherisch teamviewer dan bağlandı ve kontrol etti 2 dakka sürdü. Emeği geçen herkes için teşekür ederim. -
sevinim senin probleminin hallolmasına :) benimki hala devam ediyor.. sanırım bu iis de problem var benim.. svc dosyalarını çalıştırmıyor. ancak asp.net in development server i ile çalıştırınca localhostta çalışıyor o da global ip ile çalışmıyor :S
-
Hocalar şu konuyu anlatın ben anlamadım. Bende yapmak istiyorum ama.
Şimdi girdim web arayüzüne virtual server kısmına girdim. Sonra Http_Server seçtim. Portlar 80 80 olarak ayarladı otomatik olarak. Sonra modem arayüzüne girerken yazdığım o adres var ya 192.168.2.1 onu yazdım sonra save dedim. Burdayım şimdi nolcak bi anlatıverin gari :D
-
up :D
-
bikere bende denedimde pc sürekli açık kalmak zorundda ve soğutucu gerek yoksa kullandığımız alanda verim alamıyoruz
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------bikere bende denedimde pc sürekli açık kalmak zorundda ve soğutucu gerek yoksa kullandığımız alanda verim alamıyoruz
-----------------------------hocam sadece millete birşeyleri gösterip kapatıcam ben bunu. Öyle her zaman açık kalmıcak. Sürekli hosta at düzenle muhabbeti zor oluyor. Birde host domain falan olmadı mı bunu kullanırız :D Yok mu bi yardım edebilecek nette aradım ama eski dökümanlar yada çok ayrıntısız anlatılmış olanları var. Bulursanız yada kendiniz ayrıntılı anlatım yaparsanız koyuverin bizde yapalım :D