Lokal Boyanın Değere Etkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Arabama anahtarla giriştikleri için arabada derin çizikler mevcut ve bunları düzeltmek içinde lokal boya şart diyorlar. Sıkıntı şu bu durumun arabayı satarken etkisi nasıl olur? Veya bu etkiyi minimalize etmek için ne yapmak lazım? Yani bunlara lokal boya yaptırdığım da satın alacak adam sanki 10 taklalı araba muamelesi yapar mı?

https://hizliresim.com/5jk2880

https://hizliresim.com/e9o7uko

https://hizliresim.com/on8drzo

https://hizliresim.com/mn3ip2j

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

değer kaybı illaki olur. ama taklalı muamelesi de görmez

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Rötuş ile halledilir çok kafana takma sorun değil. Birde senin araba düz beyaz o yüzden rahat olur. Zümrüt yeşili veya petrol mavisi vs vs gibi ışıkta renk değiştiren renklerde çok daha sıkıntılı.

https://www.youtube.com/watch?v=iNhrsQbdyhY

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Local boya yerine rütuşla halletmeni öneririm hocam.

Parça başına en az 5K civarında düşüş olur local boya olayında.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hazır konusuna denk gelmişken benim araca bir ablamız vitesi ileride unutup arka tampona girdi arka tamponda derin çizik var. Kadın boyatırım vs dedi ama boyayınca ben de satarken acaba adam farklı düşünür mü diye tedirginim. Acaba boyatsam mı salla mı desem bilemedim. Kadın yan komşu çizik çok aşırı uzun değil ama hemen hemen 2 cm uzunluğunda kalem ucu gibi çizikler 4-5 tane. Ne önerirsiniz boyatmak mı mantılı böyle mi kalsın (pek takmıyorum çizik muhabbetine)? Satarken sorun yaşamak istemiyorum açıkcası arabada hiç boya, değişen vs yok.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Araç ne kadar bakımlı ve temiz olursa olsun bizim millet sadece boya ve kilometreye bakıyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hazır konusuna denk gelmişken benim araca bir ablamız vitesi ileride unutup arka tampona girdi arka tamponda derin çizik var. Kadın boyatırım vs dedi ama boyayınca ben de satarken acaba adam farklı düşünür mü diye tedirginim. Acaba boyatsam mı salla mı desem bilemedim. Kadın yan komşu çizik çok aşırı uzun değil ama hemen hemen 2 cm uzunluğunda kalem ucu gibi çizikler 4-5 tane. Ne önerirsiniz boyatmak mı mantılı böyle mi kalsın (pek takmıyorum çizik muhabbetine)? Satarken sorun yaşamak istemiyorum açıkcası arabada hiç boya, değişen vs yok.

Tamponun boyanması arabanın değerini etkilemez. Sonuçta plastik parça. Telefon kılıfı gibi düşünmek lazım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Tamponun boyanması arabanın değerini etkilemez. Sonuçta plastik parça. Telefon kılıfı gibi düşünmek lazım. 

O zaman boyattırayım madem. Yav boya deyince millet öcü gibi bakıyor araç satarken çok fazla dalavere döndüğü için...

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

çelik rötus ile halledilir

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arabada boya var deyince milletin satanist görmüş kedi gibi kaçması bence eskide kaldı. Tavan harici boya varsa bir şey olmaz.

Şase sağlamsa veya parçalar orjinalse bence boyada sorun yok. Ha şöylede bir durum var yapılan boya işlemi düzgün olmalı. Karşıdan bakınca sırıtmamalı. Her boyacı arabanın orjinal boya kodunu tutturamıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Erkek

Önceki halini güzelce resimlerini çek . Lokal boya esnasında bir kaç video ya da resim alıp sakla.Satarken açıklamanı yaparsın. Araban temizse , alacak adam da beğenmişse orayı kafaya takmaz.

Toplam Hit: 1041 Toplam Mesaj: 21
araba araba boya ikinciel