Lol De Büyücü Tavsiyesi
-
Selam arkadaşlar biraz itipar puanı topladım aslında çokta yokta benim istediğim özellik şu zaten oyundada yeniyim
adamları kesebileyim yani güclü birşey olsun yavaşlatabileyim ve kolayca önüme çıkanı kesebileyim büyücü arıyorum tavsiyeniz nedir
xearth mı ? kısaca keyifli bir şekilde adam kesmek istiyorum ben
-
keyifli yavaşlatan eğlenebileceğin bir ap arıyosan fizz al
-
c0nverse bunu yazdı
keyifli yavaşlatan eğlenebileceğin bir ap arıyosan fizz al
tipi cinsmiş onun yav bana böyle birazdaha şekil
basit şekilde adam kesebileceğim birşey arıyom keyifli yani kaçamasın ibneler hep hp si az birşey kalana kadar kesiyorum sonra kaçıyorlar aq
-
ryze, casio, brand
en kolayı ryze
-
umarım levelin 10 üstünde değildir.
-
Daft bunu yazdı
ryze, casio, brand
en kolayı ryze
brand la oynuyorum güzelde
veigar nasıldır hocam ? yani rakip öldürmek istiyorum ben. Yani hep elimde kaçıyorlar az bir hp ile veigar o konuda brandden üstünmüdür
-
Weigar Yetenek ister. Q'ya stag kastınmıydı akarsın. Def olarak ezik olsada Damage olarak sağlamdır.
Tf'lerde öncü rol üstlenir Tabi E 'yi iyi kullanabilmen gerek.
Kaçarkende kolay kaçarsın.
Ama benim oyunda en çok zevk aldığım. Le Blank Ve Talon'dur.
Lb Skillerinı kullanmak biraz hız ister ama Damage olarak harika sonuçlar verir.
Talon Favorim ultisini kaçarken kullanabilirsin veya tf lerde adam keserken kullanabilirsin veya kaçan adama yetişmek için kullanabilirsin
Mid Hero'su dur talon her türlü akar.
-
bugünleride gördük
-
syndra al, stun var yüksek dmg var ultsi çok iyi birebirde ve skilleri çok çabuk doluyo en güzeli gibi..
-
abi öyle alıyım heroyu dağıtıyım gibi bişi yok ki refleks, oyun bilgisi, farm, takım oyunu, skill komboları filan yani oyunda gördüğün herşeyin etkisi var karşındakini kesmekte. assasinler biraz daha seri yapıyo o işi ama biraz daha oyuna alışman lazım rahatça kesebilmek için
-
bence blitz mid yap cidden bak kafa bulmuyorum harika oluyor