Lozan
-
samaccc bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
an itibariyle köye giiyorum dag tepe gelip altı gaz arayacam
muslukları kontrol et
bizde bor akmaya başladı
maşallah supanallah
fışkırıyor
Damimiza koyacaklardı, fışkırtmaya başladılar demek
-
Lozan anlaşması 24 Temmuz'da imzalandığı için daha 7 ayımız var arkadaşlar, hemen heyecanlanmayın.
-
https://twitter.com/srkntnyldz/status/1609311139237859329
sagdan sola donat
-
Müridler inanabiliyor musunuz, 2023'e girdik ve Lozan bitti. Artık boğazlardan istediğimizi geçirir, istemediğimizi geçirmeyiz. Bor yataklarını da artık borcam da değil uzaya çıkmak için yakıt olarak kullanırız. Ha bir de pencereleri açtım, doğalgaz vanasını en sona çevirdim zenginliğin tadını çıkartıyorum. Hem reisimiz 2023'de Dünya'nın en büyük 10 ekonomisi arasında olacağız diyordu, yarın bakacağım Foreks'e bir değişim var mı.
-
-
Babam bahçeye çıktı . 10 dk sonra geri geldi . ;Elinde 1 çuvala yakın
var
bende üstün 007 bağlantılarımı kullandım
babamın elindeki maddenin ismini öğrendim
jelibon
ismi verilen 1 şey . sonra sevgili dostum 666 dam mason lardan . üst düzey 1 risi şu belgeyi yolladı bana
samaccc tarafından 01/Oca/23 10:57 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
Herkese iyi yillar.. Valla cevremdeki tüm ak-mallardan, ak-itlerden kurduldum. Böyle beyin yamyamlariyla bosuna ugrasmisim yillarca, zeka geriligi dahil her türlü hastaliga sebep olan amip türleri bunlar.
A'zdan Z'ye hic bir akmalak ile muhattap olmuyorum, 20 yillik arkadasimi bile silip attim artik, tavsiye ederim. 2023'da umarim tümden bu ak-itlerden kurtulacagiz
Aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun.
-
Şey de vardı... Neydi o?
Hah uzay madenlerini ekonomiye ne zaman kazandırcaktık?
-
sabah bir uyandım, bahçeden siyah su fışkırıyor. tüm bahçe mahvoldu. yoldan geçen krizin biri bahçeyi almak istedi. 6 aylık işyeri konut kirasina sattım kerize.
-
varmış gerçekten ama seçimden sonra açıklayacakmış :)
az daha sabredin