Mağaza İsim Reklami (Baristbt)
-
NeverSayNever bunu yazdı
cansız mankenleri vitrine döşe ve pantolonları yarıya kadar indir diz kapaklarına kadar ve tam malafatın olduğu yere şerit çekerek büyük yazılarla PANTOLONLARI İNDİRDİK SİZİ BEKLİYORUZ yaz bak eğer yok satmazsa bişe bilmiyorum. :SD Ulan sebepsizce gözümde canlandırıp bastım kahkahayı.
Beni kesin dovdurmeye niyetiniz var anladim ben onu :)))
-
Mağazamız Gebze merkez bağdat caddesine yakin. Harem minubuslerinin bulundugu alanda acilacak. Tum müridlerimize acilisdan haberdar edecegim.
-
Kalite ve green bir arada
-
dhmm bunu yazdı
Özne ağırlıklı güzel bir cümle olmuş hocam. Peki sizce arka fon nasil olabilir resim olarak ele alirsak
-
mRBerkay bunu yazdıXsharez bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Fiyatlarla değil, kalitemizle giydiriyoruz.
Biraz daha beyin yakmak istiyorum hocam. Sloganı okurken merakta etsinler. Acaba ney gibisinden.
Green Chicken
hahahah noel babanın cinleri vardı, onlar geldi aklıma ama chicken olanları :D
Slogan olarak da "Green Jeans, Green Days" olabilir. Bütün poşetlerin üstüne basarsınız, bi tarafına Green Jeans diğer tarafında Green Days diye. İnsanlara da alışverişlerinden sonra "Green Days" diye uğurlarsınız.
-
-
ozgunlu bunu yazdımRBerkay bunu yazdıXsharez bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Fiyatlarla değil, kalitemizle giydiriyoruz.
Biraz daha beyin yakmak istiyorum hocam. Sloganı okurken merakta etsinler. Acaba ney gibisinden.
Green Chicken
hahahah noel babanın cinleri vardı, onlar geldi aklıma ama chicken olanları :D
Slogan olarak da "Green Jeans, Green Days" olabilir. Bütün poşetlerin üstüne basarsınız, bi tarafına Green Jeans diğer tarafında Green Days diye. İnsanlara da alışverişlerinden sonra "Green Days" diye uğurlarsınız.
Evet poset icin hoş olabilir. Peki posetler icin akliniza gelen baska birseyler varmi.
-
Xsharez bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Özne ağırlıklı güzel bir cümle olmuş hocam. Peki sizce arka fon nasil olabilir resim olarak ele alirsak
hocam green deyince ilk aklima gelen cevreye zarari olmayan (cevre dostu) urunler oldu. Sizde oradan yola cikarak urunlerinizin cevre dostu oldugunu yesil bir temayla gosterebilirsiniz.