Mail.Com Gmail & Microsoft Mail Kadar Güvenli Midir ?
-
neden yahoo olmasın
-
sanacasta bunu yazdı
Aynen o dönem hackermail.com'u falanda o siteye entegre etmişlerdi ama bana şifre sıfırlama vermediler. O şekil gitti.
-
Microsoftun maili çöp bence.
Bi giriyorum webden 40 sn sürüyo arama yapıyorum 20, arama sonucuna basıyorum 30 sn hayatımdan bezdim.
-
HolyOne bunu yazdı
Microsoftun maili çöp bence.
Bi giriyorum webden 40 sn sürüyo arama yapıyorum 20, arama sonucuna basıyorum 30 sn hayatımdan bezdim.
sen iyimisin şeyh birşeyler iç, microsoft diyosun :|
-
Gmail candır.
-
4-5 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum, sadece tek bir sıkıntım oldu.
kaming@soon.com olarak bi mail almıştım, daha sonra @soon sistemden kaldırılmış ve soon-com-kaming@mail.com gibi saçma bişiye dönüşmüş, bi ara mail iptal oldu sandım, sonra adamlara mail atınca bu şekilde bi değişim olduğunu söylediler, yeni kullanıcı adı ile giriş yapabiliyorum.
şu anda @usa.com uzantılı mail im var, umarm bunu da iptal etmezler.
-
HoLyCat bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yandex Mail
Gmail
Outlook
bu 3'ünden şaşma hocam. Yandex Mail'i son zamana kadar kullanıyordum ancak sms ile şifre doğrulama olmadığından kullanmayı bıraktım.
Sms ile dogrulama hizmeti var.
Sadece aktif etme aşaması uzun sürüyor.
Link atar mısın ?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
4-5 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum, sadece tek bir sıkıntım oldu.
kaming@soon.com olarak bi mail almıştım, daha sonra @soon sistemden kaldırılmış ve soon-com-kaming@mail.com gibi saçma bişiye dönüşmüş, bi ara mail iptal oldu sandım, sonra adamlara mail atınca bu şekilde bi değişim olduğunu söylediler, yeni kullanıcı adı ile giriş yapabiliyorum.
şu anda @usa.com uzantılı mail im var, umarm bunu da iptal etmezler.
işte sorduğum sorunun cevabı bu aslında. sıkıntı tamda burada başlıyor.
bu ibneler 50 tane domain ile mail hizmeti veriyorlar ama yarın birgün domaini satıp piç edebiliyorlar anladığım kadarı ile.
görünen köy bilmemne istemez diye boşuna dememişler. şimdi mail.com die mail aldım ama yarın birgün buna benzer sorun yaparsalar hadi uğraş bankalar ile birsürü sitenin üyeliği ile bültenler ile filan.
10 yıllık mailim dursun bence. gmail ile mail alamadım birtürlü. hepsi dolmuş. atıyorum zalimadam324534 bile denedim almışlar :(
-
isimsoyisimdoğumyılı@gmail.com dene hocam ben öyle aldım.
-
iyi fikir mustafa ama şirkette ciddi sıkıntılar yaşadım. kariyer sahibi olmuş ibneler mailime laf ettiler amk. aslında düşündümde bilişim sektöründe tamamen isim soy isim maili kullanmayan tek adam benim heralde.
yandex mail almıştım isim soy isim ama oda telefon istiyor. telefomunu doğru girmeme rağmen kabul etmedi.
tek çare isim soy isimi aldığım yandexi bir şeikilde kurtarmak.
yandex gmail microsofttan başkasına güven olmaz.
edit: şirket mail adresim isimö soyisim ama özel şeyler için kullanamıyorum malesef.
365 in filitresi çok güçlü engelliyor kişisel şeyleri artı olarak bu şirketten ayrılırsam yine sıkıntı olacak.
zalimadam tarafından 20/May/16 21:50 tarihinde düzenlenmiştir